Latvassa räkä ja puna

Photoshop-pelleilyä. Tuo viimeinen kuva on gif, tiedoksi jos jollakulla sattuu bugimaan.

Niin monta viikkoa ehti jo iloita siitä, ettei syysflunssa oo vielä omalle kohdalle osunut, niin tulihan se sieltä lopulta. Iski täysillä lauantaina illalla ilman mitään ennakko-oireita tai varoituksia. Kuinka voimattomaksi itsensä voikaan tuntea. Ja silti jaksoin leipoa itselleni porkkanasämpylöitä. Kun tekee mieli pullahiireillä, silloin pitää pullahiireillä.

Ehtin rämytä terveenä läpi kaikki viime viikon kohokohdat. Tiistaina hauska illanvietto, johon liittyi futiksen peluuta, saunomista ja uima-altaaseen heitetyksi joutumista, torstaina koulun musiikkikerhon Spinnin isännöimä saunailta, johon liittyi saunomisen lisäksi tärykalvojen kiduttamista ja tuolin päällä tanssimista liian innokkaita hinkkaajia pakoillen.

Siellä saunaillassa oli tyttö, joka kysyi multa, onko tää mun hiusväri oma vai värjätty, kun on niin punainen. Samaa on kysytty muutamaan otteeseen, ja oon vähän hämmentyny. Kotona viikonloppuna käydessä iskä hörähti, miten keittiön valossa näytti että mun hiuksista olis lasehtinut pois kaikki puna, ja omastakin mielestä nää siellä saunaillassa ennemmin keltaisilta kuin yhtään punaisilta. Mutta tuo kyseinen tyttö kuitenkin kehui näitä, tai oikeastaan jatkoi juttuaan tyyliin ”ei vttu oo todellista, ruskeet silmät ja pitkät punaset hiukset, niinku joku oikeen elämän mangahahmo, kiva ku jotkut voi olla vaan että joo no mä ny vaan synnyin täydellisenä!”

…Se oli kiihkein mun ulkonäköä koskeva vuodatus, mitä oon keltään tuntemattomalta tai keltään henkilöltä ylipäätänsä koskaan elämässäni kuullut. Siinä oli pieni sellainen sävy, josta ei ollut varma kiittääkö vai ei, mutta parempi mieli jää kun ajattelee, ettei mitään sävyä ollut. Vain humalatilan yllyttämä hyvin suorasukainen kehuvuodatus. Hyvin hämmentävä sellainen. Onko kukaan muu kohdannut tommosta?

Musta tuntuu että räkä hidastaa aika tehokkaasti ajatusten kulkua. On sen verran tahmee fiilis.

Hei muuten ihmiset joilla on takana omenakapulaansa tai -tablettiinsa tuo iOS7:sen päivittäminen, voisitteko kertoa siitä jotain kokemuksia? Mä en vielä oo uskaltanut tuota päivittää, ennakkoluulot painaa…

ps. ask.fm/pienivarpunen << Tuolla saa kysellä jos uteliaisuus painaa tai jotain on jäänyt epäselväks tai jos haluu muuten vaan höpistä. 🙂

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

3 Responses

  1. kannattaa iOs 7 päivittää, iPadilla ainaki tosi hyvä! 🙂 iPhonesta en oo varma 🙂

  2. taija maria: Okei! 🙂

    sonjjj: Okei, hassua kun mä oon kuullu lähinnä vaan negatiivista palautetta. 😀 En upota! Vaikka kyllä tuo on kertaalleen jo päässyt veden makuun sukeltaessaan vessanpönttöön, säilyi kyllä onneksi ilman vahinkoja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *