Synttäripäivän converse-tuunausta

diy niitticonverset

converse-niitti-tuunaus
Näpertelin parina yönä mun kurakelien rähjäännyttämiin ja paljon kävelyn kuluttamiin valkoisiin converseihin vähän tuollaista pientä niittituunausta. Tarkoituksena oli, että ihmisten huomio – vaikka tuskin tuohon kukaan muu kuin minä kiinnitän huomiota – keskittyisi muuhun kuin kenkien tahroihin ja värjäymiin. Kaiken maailman turha näpertely on muutenkin niin kätevä keino pitää itsensä kiireisenä, ettei ehdi stressata tulevaa ja että kaikki se tylsä huoneen siivoaminen ja laukun pakkaaminen jää taas niin järkevästi viimeiselle päivälle.

Mä kuolaan astioita, keittiövälineitä, upeita lakanakuoseja (joista retkahdin alennusten sokaisemana ostamaan tuon yllä näkyneen lakanasetin), huonekaluja ja talvikenkiä. Tän hetken suurinta kidutusta ja nautintoa on IKEAn nettikaupan valikoiman selaaminen ja Tiger -myymälän sekalaisten keittiövälineiden ympärillä hyöriminen. Mutta kun ensin muutto, sitten vasta saan antaa itselleni luvan alkaa keräillä pesääni kaikkea enemmän tai vähemmän tarpeellista rompetta.

Kannattaa jättää postaaminen aamuyölle, että varmasti on vaikea herätä aamulla kuorruttamaan synttärikakkua ennen töihin ryömimistä. Mä varmaan väännän nää tulevat kaks viikkoa putkeen sellaista ajatustasolle jäävää jännäkakkaa, kun oon vaan niin täpinöissäni uudesta koulusta, uusista ihmisistä ja lähestyvästä muutosta. Siinä ei välttämättä mitään kovin reaaliaikaisia postauksia ehdi pyöräytellä (mitä nyt pari oon jo etukäteen ajastanut), kun päivät lienee menoa ja yöt nukun muiden nurkissa. Mutta saa nyt nähdä.

Viimeinen niin sanottu teinivuosi vierähti käyntiin, parikymppisyyttä lievällä kauhulla odotellessa. Tosin mun naamalla – etenkin meikittömänä – käydään yläasteikäisestä varmaan vielä kaksvitosenakin.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

3 Responses

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *