Lomalainen lomanainen

Meillä vietettiin pienimuotoisesti veljen 16-vuotissyntymäpäiviä, ja perinteisen suklaakakun rinnalle päätin kokeilla jotain uutta: cupcakes eli näin suomalaisen tyylikkäästi sanottuna kuppikakkuja. Mä en ole ihan varma, mikä on niiden ero suhteessa muffinseihin, mutta mä tein noita tällä ohjeella kaksinkertaisen määrän, ja hyvin vaikuttivat maistuvan. Ja mä pääsin taas testailemaan mun pursottimia, vaikka isommalla tyllalla olisi varmaan saanut sellaisen lopputuloksen, jota aluksi visioin.


Kaks mummoo meni muffinsiin, toinen ei mahtunu. EHEHE ….
Tilannekomiikkaa ei voi estää.
Yks rontti meinas taas koko ajan karkailla pihalle syömään ruohoa ja keräilemään punkkeja olemattomaan turkkiinsa.
Synkkiä kuvia kun ei paistanut aurinko!

Kun kävelee ulkona iltapäivän leppoisassa kesäsäässä napit korvissa hyvää musiikkia fiilistellen, tekee mieli vain hymyillä kaikille ja tanssahdella aina silloin, kun luulee ettei kukaan näe. Läkähdyttävä kuumuus ja porottava aurinko eivät ole mun juttu, mutta pidän niistä silti sata kertaa enemmän kuin talven kylmyydestä ja pimeydestä. Kuumassa oloa voi helpottaa vähentämällä vaatteita. Se on paljon helpompaa kuin kylmän pakeneminen vaatekerroksia lisäämällä.

Mun ale-ostoksista näkee aika hyvin, miten mulla on kokoajan syksy mielessä. Etsin katseellani mukavia ja lämpimiä vaatteita, vaikka ulkona olisi yli 20 astetta lämmintä. Syksy tulee ihan liian nopeasti. Ja melkein huomaamattani mä yritän vaivihkaa vältellä vuokra-asuntojen etsimistä ja kaikkea muuttoon liittyvää. Ei yhtään huvita, ei vielä.

On ihan outoa, kun ei ole oikeita kesätöitä. Mä en vaan oo tottunut näin totaaliseen lomailuun. Viime vuonna meni päivät pitkät hautausmaiden kukkaistutuksia kuokkiessa. Ei mulla toisaalta ole mikään ikävä sitäkään. Onneksi noissa interrail-postauksissa riittää juttua, koska muuten ei kyllä tapahdu oikein mitään ”erityistä”. Toisaalta sekin on aivan täydellistä vaihtelua kaikkeen hetkisyyteen, johon tässä tänä vuonna on joutunut tottumaan.

Mun iPhone teki toissapäivänä tyylikkään sukelluksen vessanpönttöön. Kerkesin kyllä pelkäämään pahinta, mutta nyt kun tuosta on kulunut jo jonkin aikaa eikä toimintaongelmia ole ilmennyt, voisin varmaan huokaista jo helpotuksesta. On tää kyllä kestävä kännykkä, reippaasti yli vuoden vanha ja on lennellyt, kolissut, tippuillut, kastunut ja nyt uinutkin, mutta edelleen toimii enkä mitään kovin suurta valitettavaa löydä.

Ja hei muuten: Tiistaina 16.7. puistokirppis Lauttasaaren Kasinonrannassa!
Mutkin voi löytää sieltä kera suuren määrän mun viime yönä
vaatekaapista karsimia vaatteita + parit kengät ja laukut.  Sattuuko sieltä ruutujen muilta puolin löytymään tuonne saapuvia kirppistelijöitä?

Mun myymättä jäävät vaatteet tulevat sitten nettiin myyntiin, mutta tuskin ihan niin matalin hinnoin
kuin ne voi tuolta puistokirpparilta löytää. 🙂 Mun yli 50 myydyn
huuto.net-kohteen takia saama tehomyyjä-status pistää mut miettimään
vakavasti blogikirppiksen perustamista / siirtymistä tori.fi:in, koska
ei kauheasti huvittaisi maksaa huuto.netille sen vaatimia
välityspalkkiota, jotka tuon statuksen myötä tulevat…

Loppuun vielä yks pikkujuttu, joka ei käytännössä merkitse mitään. Tämä blogi on bloglovinissa jonkun takia kaksi kertaa kahdella eri osoitteella (.com- ja .fi-loppuiset) ja kahdella erilaisella määrällä seuraajia, mutta vain toinen niistä on mun hallinnassa, joten kokeilen nyt ilmoittaa sen omakseni.

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

5 Responses

  1. itekään ei oikeen viittis pistää enää mitään huuto.nettiin myyntiin, koska "Siirryt Huuto.net Tehomyyjäksi 6 toteutuneen kaupan jälkeen" D': en tahdo!

  2. AGENTTTI: Mä oon jo. D: Ja haluun siitä eroon! Mulla meni jonkun verran "myytyjä kohteita" yli viidenkymmenen ja ketuttaa, koska osa niistä 50 rajapyykin huudetusta ja "ostetusta" kohteesta ei edes tullut oikeasti myydyksi, kun huutajat teki mulle oharit muutamaan otteeseen! Eli oon joutunu turhaan maksamaan tota välityspalkkiota tosta muka-hyödyllisestä ja -vakuuttavasta statuksesta. Prkle.

  3. Tein joskus saman tyylisellä ohjeella suklaamuffineit josta tuli mun lemppareita. 🙂 ei jääny kuivaks niiku aina ennen on jäänyt. 😀 ja kai muffinssien ja kuppikakkujen ero on vaa se että kuppikakkuihi tulee se kuorrute. 😀 teitkö iha ton vaniljakuorruttee vai pursotitko kermaa?

  4. Ihan by the way, tiedätköhän mistä tuo teidän pöytäliina noissa kuvissa on?! 😀 Etsin itelleni jatkuvasti sinistä pöytäliinaa keittiöön, ja ei sitten löydy mistään kivannäköistä mutta tuosta tykkäsin. 🙂

  5. Merja Anttila: Mullakaan ei jäänyt kuivaksi, etenkin jälkimmäinen pellillinen onnistui tosi hyvin! Joo ehkä se on se mikä niissä eroaa. 😀 Mä tein ihan ton vaniljakuorrutteen, siitä tuli tosi makeeta mutta meni ihan hyvin tuollaisena kuorrutteena. 🙂

    Helli Pippanen: En tiiä mistä se on ostettu, mutta merkki Marimekko ja kuvion nimi on Ananas (eli tämä). 😀 Meillä on samalla kuviolla myös vaaleanvihreät pöytäliinat ja ovat kyllä olleet kovassa käytössä & kestäneet hyvin. Tykkään myös ite kun sekä kuvio että värit ovat niin raikkaat. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *