INTERRAIL-päiväkirja – Rooma, osa 2

interrail-rooma interrail-rooma interrail-rooma interrail-rooma interrail-rooma interrail-rooma interrail-rooma interrail-rooma interrail-rooma interrail-rooma interrail-rooma

29.6. – Ihana Rooma

Päästiin vähän aikaisemmin liikkeelle kuin eilen. Roma Forum, Pantheum, Fontana di mikälie suihkulähde… Paljon nähtävää. Löydettiin se silta, josta tuhottoman moni postikortti ja kadulla myytävä maalaus on saanut aiheensa. Siitä sillalta tähystellessä voi nähdä Pietarin kirkon kupolit.

Paljon kävelyä, ihana sää, hyvä fiilis. Safkapaikassa oli hyvä ruoka, mutta huonoa asiakaspalvelua: ne heitti meidät pihalle, pois uusien asiakkaiden tieltä, vaikka meillä oli vielä juomat kesken. Roope yritti antaa palautetta sisäänheittäjälle, mutta sen oli helppo vain ohittaa niin kuin ei muka ymmärtäisi sanaakaan. Tippiä ei kyllä herunut.

Yritettiin etsiä yhtä puistoakin, mutta ei jaksattu perille asti, kun alkoi puhti hiipua. Kello näytti suunnilleen iltakuutta, kun päivä alkoi tuntua jo ihan loputtoman pitkältä ja palattiin hotellille chillailemaan. Kirjoitin isovanhemmille viimeisen postikortin, tämän jälkeen oon lähettänyt niille yhden kortin joka maasta. Ehkä mummikin mun palatessa saattaisi sitten jotenkin muistaa, missä oikein oon ollut. Tai sitten ei. Onneksi postikorttien kirjoittelu on kaikesta huolimatta mukavaa.

– – –

Ulkoasu tulee muuttumaan lähiaikoina aika radikaalisti, joten älkää ihmetelkö, jos täällä onkin yhtäkkiä jossain välissä kaikki vähän vinksin vonksin!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

4 Responses

  1. Linkitän tän blogin niille, joiden tiedän joskus mua seuranneen. Niille, jotka oli joskus mukana matkassa kun vielä uskalsin kirjoittaa mitä oikeasti halusin. Mulla on nykyään uusi blogi toiseni rinnalla. Et tiedä kuka olen mutta:

    a-satellite-mind.blogspot.fi

    🙂 hyvää päivän jatkoa!

  2. Lilja: Haha kiitti, oli joo tarkoitus tehdä siitä saman tyylinen kuin kaikki sellaiset postikortit, jotka on mustavalkoisia yhtä punaista kohtaa lukuunottamatta. 😀

    AnzQ: Kiitos, mukava kuulla. 🙂

    Anonyymi: Kiitti, sulle samoin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *