INTERRAIL-päiväkirja – Barcelona, osat 3 & 4

interrail-barcelona interrail-barcelona interrail-barcelona interrail-barcelona interrail-barcelona interrail-barcelona

23.6. – ”Älä katso peiliin” -päivä

Silmäluomet ihan turvoksissa. Kuinka järkyttävältä ihminen voikaan näyttää.

Lagaamista, kävelemistä, istumista puistossa. Breaktanssijoita ja saippuakuplamies. Paljon suloisia lapsia pallojen kanssa. Syötin kolmelle eri pikkuselle niiltä karanneet pallot takaisin.

Ei suoraa auringonpaistetta. Täällä on nyt keskikesän juhla ja joka puolella pamahtelee ilotulitteet ja muut papaatit. Korviin sattuu, kun lapset räjäyttelee niitä kaupungin kapeilla kaduilla ja kortteleissa kaikuu. Sateinen ja tuulinen sää, ei yhtään juhlafiilis. Flunssainen olo ja silmät vuotaa. Tilattiin keskikesän juhlapäivän kunniaksi yhdet juomat, otin cosmopolitanin. Se oli niin huonosti sekoitettu, että join vahingossa mehut päältä niin että vodkat jäi pohjalle. Ei sitä pystynyt juomaan, en ihan tajua, kuka edes pystyisi.

Tehtiin hostellin keittiössä hodareita ja katsottiin Roopen kännykästä Simpsoneja. Nihkeän nahkea olo. Vatsan ja selän palaneet nahkat kipristelee, mutta minnekään ei sentään oo noussut rakkuloita. Taisin selvitä tästä palamisesta vaan näillä turvonneilla silmäluomilla ja punaläikikkäällä nahalla.

interrail-barcelona interrail-barcelona

24.6. – Laiskan löysä vuosipäivä

Ja oho, nukuttiin melkein kymmeneen. Meidän kolmas vuosipäivä mutta oon pintapuolisesta (eli ihon osalta) vähän liian kipeä juhlistamaan sitä. Käytiin ostamassa liput laivaan, valittiin bullmanseats, koska hytti olisi maksanut melkeen yhtä paljon, kuin lentoliput täältä Roomaan. Tuulta ja aurinkoa. Paljon söpöilyä. En ottanut yhtään kuvia koko päivän aikana, kun ei liikuttu minnekään uuteen paikkaan eikä oltu kuvauksellisella tuulella.

Tehtiin ite illallinen, tomaattikastiketta ja pastaa, aaah että oli niin hyvää ja halpaa..! Oli tarkoitus buukata jo nyt Roomasta joku majoitus, mutta se vähän jäi. Huomenna on tarkoitus käydä vähän sisemmällä Barcelonassa. Nyt lisää Simpsons -jaksoja.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *