Keväistä pipotuunausta

pipo-niitti-tuunaus
Itse tehty niittipipo tarvikkeista niittejä + pipo.

Mekkoluonnostelua, sekä sitä ennen rustaamani ”kroppapohjat”. Ei tarvitse huolehtia muusta kuin vaatteiden piirtämisestä, kun piirtää tavalliselle paperille pitäen sen alla noita ääriviivavartaloita. Tajuatte varmaan idean?

Läheltä löytyvä yksinäisyydeltä pelastaja: ylisosiaalinen huomionkipeä sylikisu nimeltä Tiuku.

Aloitteilla oleva projekti, joka ainakin tällä hetkellä elää nimellä pieni varpunen design.

Kun kevät ei tullutkaan, hommasin pipon. No ei. Käytän tota vaikka lopulta tulis jopa se kesä. Mutta postissa tuli ebaysta tilaamani halpispipo ja sata kappaletta niittejä, joista lätkin heti yli puolet tuon pipon pintaan. Lopputulos on kyllä aika siisti näistä niittien auki ja kiinni taittelun vuoksi kipeytyneistä sormista ja hajonneista kynsistä huolimatta. Tekemiseen meni paljon kauemmin aikaa kuin oletin, sillä toi on niin pehmosta ja paksua kangasta, että jopa mulla meinas loppua kärsivällisyys, kun yritin saada noita symmetrisiin linjoihin. Kyllä tota kelvannee pitää päässä sitten, kun juurikasvu ryhtyy liian loisteliaaksi tän kirkkaan pehkon rinnalla.

Projektia projektin perään, koita siinä nyt sitten tasapainotella sen mitä pitäisi tehdä ja sen mitä huvittaisi tehdä kanssa. Mun päivät pitää sisällään lähinnä puoleen päivään nukkumista, Roopen kanssa pääsykokeisiin lukemista (tai enemmän tai vähemmän siitä luistamista milloin minkäkin tekosyyn turvin), sekä erilaisten käsityöprojektien keksimistä, suunnittelua ja toteuttamista. Yo-mekkoprojektissa oon edennyt luonnostelutasolle ja seuraavana olisi vuorossa tarvittavien kangasmäärien arviointi ja osto. Tähän on rinnalle noussut toinenkin projekti, joka liittyy kiinteämmin mun kesän matkarahojen keräämiseen. Koita siinä sitten myös lukea siihen matikan (pääsy)kokeeseen, kun opiskelu ei tainnut olla paikalla silloin kun mun motivaatiota jaettiin.

Näiden projektien lisäksi mulle ei oikeastaan mitään ihmeempiä tapahdukaan. Onneksi näistä sentään riittää jutunjuurta, muuten varmaan vikisisin vaan miten matikka on paskaa ja kuinka ketuttaa kun ei tunnu löytyvän töitä kesäksi (tai siis vain heinäkuuksi, kuten aikataulut periksi antaisivat).

Kaikesta tästä ”tylsyydestä” huolimatta mietin, että mitä jos videoisin jonkun mun päivistä ja tunkisin tänne. Mutta koska kaikki ne ihme myday-videot, joista koskaan oon jaksanut edes klikata ”play” (niitä ei kyllä oo montaa) ovat olleet niin hoopoja, niin miten mun päivää kuvaava raina voisi olla yhtään sen mielenkiintoisempi kuin muidenkaan. Oi kun me ollaan kaikki oman päämme sisässä niin erityisiä ja mielenkiintoisia. Eipä siinä mitään väärää ole. Pitäisi kuitenkin muistaa, että on tärkeintä, kun itseä pitää erityisinä ja mielenkiintoisina ainakin oma perhe, ystävät, ja jos onni on myötä niin myös oma elämänkumppani.

Aiheesta älypuhelimiin, olisiko kellään muuten vastausta siihen, miksi ihmeessä mun iphone pyyhkii vähä vähältä pois mun kalenterin muistia: vuoden vaihteen jälkeen huomasin kaikkien viime vuoden puolelle rustattujen merkintöjen hävinneen jäljettömiin. Maaliskuun puolella huomasin, että kaikki merkinnät hiihtoloman alkuun olivat hävinneet. Nyt ovat jäljellä enää kaikki yo-kokeista eteenpäin – tiedä niistäkään sitten, että kuinka kauan.

Ainoat merkinnät, jotka eivät näytä katoavan, ovat sellaiset jotka on merkitty toistumaan joka vuosi samaan aikaan. Muista ei säily yksikään, eikä kellään tunnu olevan vastausta tai ratkaisua tähän ongelmaan. Sen siitä saa kun luottaa elektroniikkaan ja on liian laiska pitämään varakalenterina käsinkirjoitettavaa versiota…

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

7 Responses

 1. Tosi hieno pipo ja tykkään sun hiuksista tosi paljon :). Ihanan väriset.

 2. Mää haluun mun rippijuhliin just tollasen mekon, mutta semmosilla paksuilla olkaimilla. Mutta ei vaan järki riitä tekemiseen..

 3. hei, what. löytyykö demin blogit-palstalta muka lukemisen arvosia blogeja!
  kävin täällä joskus ennenkin ja sun blogin ulkoasu jäi mieleen, olipa kiva että löysin tämän taas. jään ehdottomasti seuraamaan 🙂

 4. Aiva ihana pipa ja mekkoluonnos näyttää toimivalta! Onneks ei ite tarvi enää huolehtia mekkoasiasta! Ajeltiin eilen poikaystävänkans vähä kauemmas ja heti löytyi ihanuus johon pitää kyl jotain pientä lisätä mutta muuten hoidossa!

 5. imlacking: Kiitos! 🙂

  Aino: Varmaan sellasen vois löytää jostain kaupastakin, tosin jos se on liian hakuammuntaa niin netistä lienee helpointa löytää jos vaan jaksaa metsästää. 🙂 Kyllä mäkin joskus mietin että mihin oikeen oonkaa taas ryhtyny, mutta enää en viittii perääntyä. 😀

  Katja: Joo kyllä sieltä voi löytöjäkin tehdä. 😀 Ihana kuulla, tervetuloa vain! 🙂

  Jonna: Jee! Hieno homma, olis kyllä ihanaa jos itelläki olis jo mekko plakkarissa, ei tarvitsis yhtään stressata ajan loppumisen suhteen. 🙂

  Larissa: Ooi, kiitos, ite oot ihana♥

 6. Nyt tekee kans mieli tehä jotain hyvin luovaa.. Toi pipo on niin cool :'D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *