DIY – Unisiepparikorvakorut

unisieppari-korvakorutunisieppari-korvakorut

Tässä mun parin illan yön väkerrysten tulos: sinisillä helmillä väritetyt unisiepparikorvikset.

Uskokaa tai älkää mutta nää on tosi kevyet. Kaava on sama kuin tuossa mun yhdessä diy unisieppari -postauksessa, vaikka tietysti vähän sovellettuna muun muassa mittakaavan puolesta. Korviskoukut tein hopealangasta, joten siltä osin nää sopii myös hyvin sellaisille, jotka saa rihkamametalleista allergisia reaktioita.

Mun mielestä noista tulee jossain valossa vähän sellainen kuva, että noi helmet olis kuin kastepisaroita hämähäkinseitissä.

Ja eihän nuo ihan identtiset ole, mutta se on sama ihmisten ja käsitöiden kanssa: epäsymmetrisyydet ja pienet virheet tekee meistä tällaisia inhimillisiä ja ainutlaatuisia kuin mitä ollaan.

Mä rakastan hienoja, isoja korvakoruja, mutta oon ihan älyttömän surkea pitämään sellaisia. Vaikka nää ei oo painavat, niin minä + isot roikkuvat korvikset = ei vaan toimi. Käytän nykyään lähinnä vaan rippilahjaksi saamiani kultaisia helminappikorviksia, kun oon niin laiska vaihtamaan näitä.

Jos siellä ruudun toisella puolella nää sattuu iskemään silmään siinä määrin, että ajatukset menee kutakuinkin rataa ”oi tollaset olis kyllä kivat” (jos ei itelle niin vaikka kaverille myöhästyneenä ystävänpäivälahjana), niin kommentoi tähän postaukseen jotain ja laita meiliosoite perään. Arvon kiinnostuneiden kesken ainakin yhden parin tällaisia unisiepparikorviksia. 🙂
Arvonta on päättynyt.

unisieppari-korvakorutunisieppari-korvakorut

Asiasta nakkisalaattiin, tän päiväiset (lue: eiliset) penkkarit meni jäätyneitä sormia, liian nopeasti loppuneita karkkeja, huitomisvilkuttamisesta jämähtäneitä hartia-&selkälihaksia sekä loppumatkan matkapahoinvointista oloa lukuunottamatta vallan täydellisesti.

Jos joku oli tsiigailemassa Etelä-Espoon lukioiden penkkariletkaa, niin mä olin se yks mielipuolisesti vilkuttanut blondi afropäinen hörhö. Huomenna (lue: tänään) suunnataan sivistyneisyydestään kuuluisaan tapahtumaan eli perinteiselle abiristeilylle, eli lillumaan ison opiskelijalössin kanssa jollain vanhalla risteilijällä 24 tunniksi jonnekin päin Suomenlahtea.

Etukäteen vähän paha sanoa, millaista tulee olemaan ja mitä kaikkea tapahtumaan, joten palaillaan aiheeseen sitten kaikista kokemuksista toivuttua!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

28 Responses

 1. Voi miten suloiset! Itse olen kanssa hieman huono käyttämään isoja korviksia, mutta tiedän jo kuka ystävistäni rakastuisi näihin totaalisesti!

  Ihanaa ystävänpäivää Helmi! ♥

  [email protected]

 2. Ihanat! Mä niin rakastan unisieppari juttuja! Tein just mun blogiin hetki sitten postauksen niistä, oon kattellu hirveesto kaikki diy ohjeita mut ei vaan onbistu. Sain lahjaks mun kaverilta sellasen ison, mut noi olis nii ihanat. Lähtee kohta tilaukseen unisiepparinapakorukin 😉

 3. niin ihanat :3 oot niin taitava tekee kaikkee tollasta, että oon mun surkeilla käsityötaidoilla ihan mahdottoman kateellinen. senkin onnekas!

  [email protected]

 4. Anonyymi: Perusjutut lähinnä Picasalla ja joskus jotain Adobe Photoshop Elementsillä. 🙂 Ja joskus lisään jotain unohtuneita juttuja (vaikka copyright-tekstit) photobucketin editointiohjelmalla. Kiitos!

 5. AGENTTTI: Kiitos, vastaan haasteeseen jossain vaiheessa. 🙂

 6. Noi on todella upeat! Ja tykkään myöskin näyttävistä mutta kevyistä korvakoruista etteivät reiät veny. 🙂 tekisitkö näitä tilauksesta? Saattaisin olla kiinnostunut tilaamaan yhden parin. 😉

 7. Miss Cattyy: Kiitos! Voin tehdä, käykö samat sävyt vai onko toivomuksia? 🙂

 8. Kiva juttu! 🙂 Samat sävyt olisi kivat kun tykkään turkoosista. Ja hopeiset koukkuosat olisi myös kivat niinkuin noissakin. Paljonko pyydät noista?

 9. Miss Cattyy: Aattelin että vähintään joku 10 euroa vois olla realistinen, ei menisi överiksi muttei myöskään aliarvioisi pahoin materiaaleja ja työmäärää. 🙂 Jatketaanko juttua vaikka meilillä? Mut tavoittaa osoitteesta pienivarpunen(at)hotmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *