Eka YO-koe edessä

Mä en yleensä seuraa ihan siinä muodin helmassa kiinni, johtuen lähinnä siitä ettei mulla ole varaa syytää kokoajan rahaa kaikkein uusimpiin (ja useimmiten ihan suhteettoman kalliisiin)villityksiin. 🙂 Nytkin mä tiedostan hyvin, että pitäis säästää rahaa tän syksyn matkoja varten, mutta minkäs teet kun uudet vaatteet & kengät himottaa ihan hillittömästi… Ja AINA keksii toinen toistaan mitä parempia syitä, miks mikäkin pitäis hankkia…Nyt olis varmaan hyvä sauma pitää tästä bloggaamisesta parin viikon tauko, sillä kohta noi yo-kokeisiin jäljellä olevat päivät pystyy jo laskemaan kahden käden sormin… 

Oon täydellisyyteen pyrkivä ihminen, mut tällaset lukemista kiinnostavammat asiat on niin onnenomiaan viemään mun huomion liian pitkäks aikaa ihan vääriin asioihin. Kuten tää postauksen tekemiseen moneksi tunniksi jumittuminen… lovely.

19.9. mulla on eka yo-koe. Sen jälkeen on vielä koeviikko, mutta en pidä sitä niin tärkeenä, matikan jätän luultavasti uusintoihin että saisin lisäaikaa päntätä sitä puolta. Äikän kurssin jätin kesken, siinä oli liikaa kurssitöitä, eikä se muutenkaan ollut mun kurssikertymän puolesta tarpeen. Sitä paitsi oon aika paljon (liikaa) sitä tyyppiä, joka pystyy keskittymään vaan yhteen asiaan kerralla (eli just päin vastoin kuin naiset yleensä?) Mikä siis on ongelma usein, kun tekemistä pukkaa joka suunnasta minne pään kääntää.

Siinä suhteessa on ihan monttu auki kun katon miten mun poikaystävä – kun kirjotettavana on samalla tavalla kuin mulla yks laaja reaali ja enkku – pystyy niiden lukemisten päälle lukemaan vielä kahta eri matikan kurssia, fysiikkaa ja kemiaa…. oh dear kuinka sen vieressä aina välillä tuntee ittensä niiiin saamattomaksi. 😀

Mutta joo, pääpointti oli että seuraavat kaks ja puol viikkoa on tosi kiireiset, enkä voi vannoa ehtiväni tekemään edes paria postausta viikossa. Tosin ens viikon on tenttien ja prelin lisäksi myös sellaisia ”epäopiskeluabimenoja”, joissa luultavasti raahaan kameraa mukana, joten palailen ehkäpä niissä tunnelmissa sitten seuraavaksi. 🙂Meidän kissan lempparinukkumapaikka = mun vaatetuoli ? Ei, tosiasiassa se on mun iskän jalkoväli…

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

10 Responses

 1. Oi toi alavasemman villapaita(?) ♥
  Ja vähän muuten toi musiikkijuttu on siisti, siis toi et on vaan playmerkki jne. :))

  1. Niinpä!! ♥ Lähtis heti ostoslistalle mut viidenkybän hinta pistää harkitsemaan.. :s

   Toivottavasti meil on siel Kiinas aikaa käydä joku päivä shoppailemassa… kuukaus ja kaks päivää aikaa lähtöön. X)

  2. Voi kauhia ku on kallista :S
   Uiui, sehän on muuten jo ihan kohta ! >:D

  3. Äläpä :S ja niin onnn!! Saatiin tänään matkaohjelmat, jännää! 😉

 2. Oli kiva postaus, tykkäsin ! Ja oot niin söpö, en kestä! 😀

 3. Noi kaikki niittikengät on tosi ihania. Tykkään myös ekasta takista.

  1. Niinpä! Munkin lemppari toi takki, oikeastaan lähti tossa viime viikolla jopa tilaukseen. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *