Takaisin ihmisten ilmoillaJeeee, ihmisten ilmoilla taas! Me päästiin broidin kanssa eilen kahentoista jälkeen kotiin. Herätys oli ollut aamuviideltä (ei sillä että olisi tuntunut missään kaikkien niiden klo 5:15 työaamuherätysten takia), dösä lähti puoli seittemän maissa ja juna Turusta Helsinkiin kymmeneltä. Sit ahmittiin sen kummemmin miettimättä mäkkäriateriat kurkusta alas, niin että mulla ainakin pikaruoasta vähän aikaa taukoa pitänyt vatsa tykkäs kyttyrää…

On vähän pöllähtänyt fiilis, olin jo ehtinyt tottua tuolla siihen ettei ole mitään tekemistä tai menoa. Ja osittain tästä syystä en jaksanut eilen liikauttaa eväänikään vaan nukuin kahdet päikkärit, näin O:ta ja A:ta ja nysväsin himassa. 😀 Tänään sain puolen päivän jälkeen väännettyä silmät auki ja rojautettua ruumiin pois sängystä. Ja sitten kun pääsin liikenteeseen niin siellä menikin sitten aika reippaasti aikaa, kävin hakemassa mopoa huollosta, viemässä kesätyörahat pankkiin ja vähän kiertelemässä kauppoja&shoppailemassa (aaah, pitkästä aikaa ♥).


Olin jotenkin jännästi kuvitellut (taas), että juhannus on vasta lauantaina ja että silloin vasta juhlitaan. Tosi hämäävää, aina juhlitaan edellisenä päivänä eikä just sillon nimenomaisena juhlapäivänä. Mutta ei voi mitään, huomenna sitten juhannuksen viettoa ja joskus myöhemmin sille päiväristeilylle Tallinnaan, minkä muussa tapauksessa olisin kaavaillut huomiselle. 🙂

Ai mäkö lyhyt? Ei, oon sellanen passeli traktorin renkaan mittanen eliö.


Sydän……. vai takapuoli?

Itseasiassa täähän on koko viikonloppu sitten yhtä juhlaa, kun on ensin juhannusta ja sit meidän vuosipäivä. ♥ Mutta palaillaan sitten Juhannuksen jälkeen, pitäkää hauskaa! Tosin ei liian hauskaa, ettei sattuis mitään kamalia onnettomuuksia mistä saa aina jussin jälkeen lukea lehdestä…

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

8 Responses

  1. mjäh mul on eka juhannus ilman juhannusta! nää ei englannis oikee sitä nimittäin vietä.. : D

    1. Niin mut eipä yks juhannus sinne tai tänne oo mitään, vietät vaan ihanaa aikaa siellä Englannis!! 🙂

  2. Upeita kuvia! Noi kengät näyttää tosi kivoille, olis ihana omistaa jotkut supermukavat korkkarit 🙂

    Mukavaa juhannusta myös sinne!:)

  3. Ihanat kengät, rakastuin 😀 Kiva asu muutenkin :)) Mistä toi paita on?

    1. Kiitos, mäki tykkään. 🙂 Paita on muistaakseni H&Mstä viime kesänä ostettu, ei vaan tule käytettyä sitä usein koska sen kaula-aukko venähti pesussa liian isoksi mun makuun. 😛

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *