Hiusten värjäilyä ja keikkameininkiä

Tähän on nyt mahtunut niin tekemättömyyttä kuin tekemistä. En sitten päässytkään maanantaina ylös sängystä, taisin lahota sisällä koko päivän. Tiistaista en muista mitään… eikun joo, raahauduin hammaslääkäriin, palasin kotiin nukkumaan, sitten ajotunnille joka tosin meni kauheaksi kärvistelyksi kun vatsa rupes känkkäränkäksi kesken kaiken… ja loppun iltaa vietettiin sitten tyttöjen hiuksia värjäillessä.

Ite tulin siihen tulokseen, että säästän vähän ja jätän kampaamosuunnitelmat sikseen, äiti saa vähän tasoittaa latvoja ja voin värjäillä vähän uutta sävyä jollain vaikkapa Prismasta löytyvällä lupaavanoloisella hiusvärillä. Mutta tiistaina siis värjäiltiin A:lle tummaa ja H:lle vaaleeta.
Lopputuloksetkin olivat ihan kiitettävät, vaikka vähän sotkua tulikin. 🙂 Näkyvät noissa alempana olevissa kuvissa. Eilinen oli aika upea päivä, tiedossa oli nimittäin keikkailemista lämppärinä toimineen Ronyan sekä illan päätähden, Christina Perrin tahdissa. Seurana A ja H, jotka myös näitä kuvia tähdittävät.
Kauniit neitoset ♥

Onneks oltiin jonottamassa ihan superajoissa monta tuntia ennen sisällepääsyä…

Ronya oli ihan kuunneltava, positiivinen yllätys. Ainut mikä häiritsi, oli hiukan vaikean oloinen lavaesiintyminen, ja vain ja ainoastaan sinne jonnekkin takaseinään yhteen pisteeseen suunnattu katse. Christina sen sijaan oli ihanan rento ja jotenkin muutenkin vain niin ihana. ♥ Hällä näytti muuttuneen niin hius- kuin meikkaustyyli, mutta suoraan sanottuna pidin tästä nykyisestä vielä enemmän kuin aikaisemmasta!Ihana Christina Perri ♥

Koko keikka olis ollut munkin osalta oikea napakymppi, jos siinä ei olis ollut häiritsemässä sitä aikaisemmin illalla alkanutta ja koko illan kestänyttä jyskyttävää päänsärkyä…. Mukaan tarttui myös suloinen keikkapaita sekä -kassi.

Tän päivän osalle oli suunnitelmana lähteä päiväristeilylle Tallinnaan O:n kanssa, mutta joidenkin epäreilujen muuttujien takia se näyttänee onnistuvan vasta ensiviikolla. Huomiselle on ainakin ajateltu vähän yo-kokeisiin lukemisen aloittelua ja viikonlopulle A:n synttärijuhlia, joten palaillaan sitten niissä merkeissä myöhemmin tällä viikolla. 🙂

Nyt voisin häipätä syömään tuota suklaakakkua, jonka leivoin tuossa äsken suklaakakun ihan vain siksi, koska rupesi tekemään mieli. Löytyykö muita jotka ovat ihan mielitekojen vietävissä? 😀

….ps. älkää ikinä unohtako kiharrinta yksinään lattialle tai jonkun muun palavan/sulavan materiaalin päälle, kun sillä on töpseli seinässä ja katkaisin nappi ON eikä OFF…

Goddammit……

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

11 Responses

  1. wooow oli varmaa mahtava keikka! 😀 mä olin viimeksi Nosturilla ku menin Jedwardin keikalle eikä ollu hirveen hauskaa jonottaa talvipakkasilla… btw sulla on tosi kiva blogi! 🙂

  2. kiva postaus ::) Ja joo itekin oon kattellu et nyt alle viikon sisällä omasta blogista on lähteny 3 lukijaa, ilmeisesti kaikki siivoo lukuluetteloonsa tällee samaan aikaa :/

    1. Joo mullaki on parissa päivässä lähtenyt about 4, just kun ehin jo iloitsemaan että jee kohta on 80 täynnä. 😀 Ensin syytin itteäni kun ei kauheasti tullut postailtua, mutta toisaalta, mähän postailen just sen verran kuin itseäni huvittaa ja asiaa riittää, pysyi tässä lukijoita mukana tai ei. 🙂 Mutta kiitos!

  3. Mulla on kans lähteny lukioita ja kukaan ei kauheesti kommentoi mun teksteihin kun ne on tylsiä ): Tosi hieno kakku ja postaus (:

  4. hei olit sä jonottamassa kuinka eessä? :–D mut ää oikeesti oli nii huippukeikka♥!

    1. Aika eessä, tultiin joskus neljän aikoihin paikalle mut ei jaksettu kytätä siinä oven edessä niin roikuttiin siinä lähistöllä. 😀 Niin oli!!♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *