Aprillia, syö silliä

…ja juo kuravettä päälle!

Mun oli alunperin tarkoitus leikkiä tän päivän kunniaksi O:n kanssa vähän facebookin parisuhdestatuksilla, mutta koska jotkut muut olivat jo ehtineet käyttämään samaa ideaa, ei se sitten enää pahemmin innostanut. Joten olin sitten nerokas ja tein pienen jekun meidän vessaan: Tottakai mullekkin piti sitten käydä tuon jekun kanssa pieni kämmi. Mä nimittäin unohdin tän kokonaan heti about tunnin päästä. Menin ihan muina miehinä vessaan, vedin hanan auki pestäkseni kädet ja siinä samassa se ihana bidesuihku ruiskautti vedet mun verkkareille. Ai että tunsin itteni vaihteeks niin hoopoksi….

Iskä-parka meni myös tähän mun pieneen pilaan. Se sai siitä mahtipontisen ragetuskohtauksen ja tilitti mulle siitä, millaisia aprillipilojen PITÄISI olla. No millaisia sitten? Broidit ainakin nauroivat katketakseen.
Toinen aprillipila, johon lankesin – jos se nyt siis loppujen lopuksi on vaan pilaa – on yhden meidän koulun bilsanmaikan laittama wilmaviesti, jossa kerrotaan mahdollisuudesta osallistua Madagaskar -kurssille, joka sisältää siis myös jonkun matkan paikan päälle. Olin ihan innoissani ja laitoin ilmottautumista siihen liitettyyn email-osoitteeseen monen muun halukkaan tavoin…

Jälkeenpäin hiffasin, että hei, toi viesti on lähetetty tän päivän puolella, eikä yhtäkään ton nimistä ihmistä löydy googlettamalla, saatika sitten apulaisproffan tittelillä. Jumalauta täällä räjähtää yks sun toinen oppilas, jos toi nyt tosissaan oli pilaa (mitä se hyvin suurella todennäköisyydellä oli).

Mut joo, vielä olisi neljä koetta edessä, ennen kuin tää koeviikko on pulkassa. Ja mitä mä teen? Lakkaan kynsiä, luen lehdeä, litkin teetä. Ja haluun ulkomaille.


Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

20 Responses

  1. Niin mustakin, rakastan tätä Iittalan Taika -astiasarjaa! Plus että nää mukit on just sopivan isoja, ettei mene kahdella nielaisulla tyhjäksi. 🙂

 1. Vähänkö hyvä aprillipila! 🙂 Voisi kokeilla joskus itsekkin..

 2. Hahahh, Ida teki ton saman äitille ja sit se laitto kans raesokeria jotenki vessanistuimen ja sen renkaan väliin, niin et kun siihen istu kuulu hirvee narskunta :'D
  Ja ai kauhee toi Madagaskar -pila:—D

  1. Ahahhaha hyvä toi raesokeri, voisin käyttää sitä ens vuonna. 😀

  1. Oivoi. D: Meillä taas se tuppas vuotamaan vettä, joka siihen sen suihkun letkuun oli säilöytynyt!

  1. Meillä esiinty sitä kanssa yläasteella. 😀 Ja oii kiitos!!

  1. Ahaha! Mä olin pienenä varmaan vielä liian kiltti ja tunnollinen tällaseen. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *