Zipperall-haalareissa


Pehmeä paketti!

Scandinavian Proudness ♥

Tykkääään!

Hiukset on vaihteeks keränny pituutta. 😮

Zipperall ♥ eli hupun sisään piiloutuminen kaikelta sellaiselta mitä et halua nähdä. 😀

Tatadadaaa postista tuli viimein kiva paketti; ZIPPERALL Collage kokoa XS, jonka voitin siis once and for real – blogin arvonnasta, ja pääsi päälle heti seuraavana päivänä. 🙂 Hemmetin lääämmin, tuskin tulee kesällä paljoa käytettyä. Mut mun mielestä tosi kätevä, varsinkin silloin, kun ei jaksa miettiä, mitä oikein pukisi päälle. Vaatiihan toi vähän totuttelua, en paljoa oo kävellyt vaatteissa jotka lököttää lähellä polvia. Melkeen kuin lökäpöksyt. 😀

Vinkkinä muuten, jos ootte hankkimassa tällaista nyt tai joskus, niin ei kannata ottaa yhtään liian suurta kokoa. Mulla tää on tarkoitettu 155-165 cm pitkille, ja vaikka oon ihan siinä ylärajalla, tää on silti aika iso. Mutta ehkä se kutistuu vähän pesussa. Eikä siinä sitäpaitsi olis voinut sitä XXS:ää valita, koska se olis sit ollut 145-155, eli luultavasti auttamattoman pieni….

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

0 Responses

  1. Että sulla on ihanan pitkät hiukset 🙂

    ♥: ob-sessions.blogspot.com/

    1. Thänks, en oo varma mikskä niitä oikeesti kutsutaan, ite sanon vaan zipperall, haalari tai potkupuku. 😀 Mut usein sanotaan myös jumpperi tai jumpin. Tai jotai. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *