Unisiepparikoru koeajolla

Arvatkaaaa, kelle on tulossa liput Christina Perrin kesäkuun keikalle ja elokuun Weekend Festivaleille! Jeejeejee, ainakin jotain kivaa luvassa kesälle. 🙂

Ei mitkään kaikkein parhaimman laatuset kuvat, mut ei nyt mahda mitään. Pointtina on lähinnä se, miten toi korun pituus näkyy ja miltä näyttää suhteessa paidan malliin. (ite tykkään ♥)

Olin eilen yhden kesätyövaihtoehdon työhaastattelussa, enkä oikein osaa sanoa, miten meni. Natsaa jos natsaa, ja jos ei niin perkele. Njah, ei ainakaan voi yrittämisen puutteesta syyttää. Yks duunivaihtoehto kariutui siksi, että oon sen 5 kuukautta liian nuori. Surprise surprise. 17 on niin turha ikä.

Unisieppaririipus pääsi koeajolle. 🙂 Pysyi ehjänä, vaikka jonkun verran taisin turhankin kanssa sitä varoa, kun en osannut arvioida, kuinka paljon se kestää.


Tuo käärmesormus on muuten sieltä bloggari kirpparilta. 🙂 Hiukan liian iso mun sormiin, mutta just ja just pystyy onneksi käyttämään. Sain viimein lakattua ne kynnet… Käytin jotain äidin ikivanhalla Revlon lakalla. Ei todellakaan ole noin punaiset kynnet, kuin mitä kuvassa, vaan samaa sävyä kuin mitä tuo kynsilakkapullo edustaa ulospäin. Tai vähän vaaleampana.

Kevään säät on ihan sekavia. Tullaan kouluun, paistaa aurinko kirkkaalta taivaalta. Ja siitä eteenpäin joka kerta ikkunaan katsoessa on aina erilainen sää. Aurinkoa, lumipyry, aurinkoa, megalumipyry, vettä, aurinkoa, supermegalumipyry. Jne. Mut vagabondit pääsi nyt käyttöön kaikesta huolimatta! Meneehän se vähän sutimiseks ja steppaamiseks, kun vuoron perään tulee kovaa jääkökkänätietä, sora päällysteistä asfalttia, peilijäätä ja loskaa, mut en vielä oo kertaakaan ehtinyt kaatumaan. Koulumatkat taitaa silti olla vielä jonkin aikaa joka päiväinen haaste. 😀

Kotitekosta hampurilaista omnomnom. Tosin tänään tehtiin A:n kanssa kanapastaa. 🙂

Jos meidän kaikki akkarit laitettaisiin pinoihin, en osaa kuvitella, kuinka paljon tilaa ne veis. Niitä on IHAN ÄLYTÖN määrä. Ja jonkun takia niitä aina kerääntyy koko ruokapöytä täyteen.

Vois palailla tekemään loppuun enkun esitelmän aiheesta yks pakkopulla essee. Piti keksiä parin kanssa joku keksintö ja pitää siitä esitelmä, joten kehiteltiin A:n kanssa ”The Wing pills”: hirmukalliita geenejä manipuloivia pillereitä, joiden vaikutuksesta ihmisillekin kasvaa selästä lapaluiden alta siivet. 😀

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

0 Responses

  1. Heippa, olit linkkaillu ittesi mun linkitä blogisi -postaukseen ja tulit valituksi! Hurraa!

    1. hei nii joo tos lukee kaks kertaa se et se unisieppari riipus pääs koeajolle (;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *