Yritys hyvä kymmenen, tulos nelonen

Tai ei yritystä ollenkaan. Joo en jaksanukkaa ees alottaa lukemaan ruotsia, kävin kaupassa äitin kanssa, selasin blogeja ja etin netistä kesätyöpaikkavaihtoehtoja. Hienoa minä.

Ostin uuden Lumenen mustan silmärajauskynän. Kulutin edellisen ihan loppuun. Random info.

Ja mun iho on vaihteeksi ihan kamala. Joku vois kertoa, minkä takia näitä finnejä oikein tulee, vaikka käytän Proactiv Soluionia, e-pillereissä on ”aknea ehkäisevä vaikutus” (joka lasketaan sairaudeksi ja jonka takia Kela maksaa osan), syön normaalisti ja pidän huolta itestäni jnejne… Joo mä arvaan, thänks äiti ja iskä ja teiän finnigeenit. ♥

Ihan varmaan tulee olemaan ongelma vielä pitkään täst eteenpäinki, siin vaihees ku koulun pahimmalta finninaamanörtiltäkin on lähteny viimeinenkin näppylä naamasta. Tää on ollu jo pitkään.

Silloin kun mulle tuli eka ilkeä finni, muilla sen aikaisilla joukkuevoimistelukavereilla oli vielä ihot silkoset ku pikkulapsilla, ja niiden lisäks sen The Finnin tais huomioida myös valmentajat, ja sellasetki muitsikuvat on kuin että sille oltaisi naurettu.

Thank god että meikit on keksitty…

Tosin toi pakkanen ei tee kauheen hyvää, -20 asteesta sisälle tullessa naama on eka jäätyny naamioks ja sen jälkeen se sulaa ja aamuzombina väkerretty meikki on perseellään eikä näytä yhtään luonnolliselta. ♥ Vitun paskat vaa pakkaselle ja kaikille epätoimiville mutta vitun kalliille ”tutkitusti tehokkaille finnejä ja mustapäitä vastustaville”-aineille, paskoille geeneille tai mille lie, oon niin hyväl tuulel et helluirei ja lehmänperseet, ruotsi menee uusintaan mut EI KIINNOSTA.

Löydän itestäni niin paljon vikoja joita voisin vähän muokkailla ja uusia. Mut ilman mitää kauneusleikkausprojektei tms.


Muistilappu ei toiminut. nukahdin.

ps. Tän ei alunperin pitänyt olla mikään rageteksti.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *