Leffalippuseinäkollaasi

Nyt ei inspaa ja ehkä hyvä niin, ruotsin sanojen lukeminen on saanu mun pään sekasin ja aivot muuttumaan hyytelöksi.

Oon ollut koko päivän kotona, tarkoitus oli lhäteä päivällä kirjastoon, mutta hytisin pelkästä noin -10 asteen pakkasen ajatuksesta niin paljon että jänistin ja jäin kotiin patterin viereen lukemaan. Klo 10-11 luin ja vain luin yhden kappaleen sanoja ja sain ne päähäni. Sen jälkeen keitin ei-niin-hyvää nuudelia ja jossain vaiheessa palasin kirja ääreen. Tosin tuppaan keksiä näihin väleihin aina kaikkea turhaa. Ehin puolet seuraavasta kappaleesta opetella, kun O tuli meille. Lopputulos on nyt varmaan se että se sai mut unohtamaan kaiken tähän asti opetellunki. 🙂

Katoin sivusilmällä kun subilta tulee Lemmen viemää. Juonta en kestä seurata, iskee kauhea myötähäpeä, mutta ai että siinä tarjoillaan aina niin hyvän näköisiä ruokia… Mitähän ite syön? Kokista ja sipsejä.

Rupesin sisustamaan mun huometta – tai oikeestaan sen seiniä uudestaan. 🙂 Järkkäsin leffalippuja ja julisteita ja ripustin mun yläasteella tekemän unisiepparin sängyn yläpuolelle… Mun huone ei todellakaan oo mikään sisustajan unelma, enkä mä edes pysty sisustamaan tätä oikein mitekään. Liikaa tavaraa, tällanen vaa et kaikki on siellä minne mahtuu ja minne nyt sattuvat vain käytännöllisimmin olemaan. Mut joo, eipä sillä väliä. Katotaan uusiks sit joskus kun muutan omaan kämppään ja voin suunnitella kaiken alusta alkaen itse. 🙂

Oon hemmetin taitava kyl välttelemään tota kokeisiin lukemista…

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *