Neuleita, Lumioita ja Viking Line -lahjakortteja

Ajattelen perjantaita, elän lauantaita, ja kalenterin mukaan nyt on sunnuntai. Hyvä et maanantai on viel periaatteessa vapaapäivä (ei koetta).


Hyvin on mennyt taas päivät tekemättä mitään. Tai mitään ja mitään. Mitään hyödyllistä ainakaan. Vika koe olis tiistaina, aiheena enkku, alue laaja. Olis pitäny alottaa lukemaan tänään, mutta loppujen lopuksi se vähän jäi. Eilen menin nukkumaan varmaan joskus neljän aikoihin aamuyöllä, nytkin kello näyttää melkein kahta. Ja mä kun aattelin, että meen nukkumaan kohtuu ajoissa enkä anna unirytmin mennä perseelleen ettei nelosjaksosta kaikkine viitene kasiaamuineen tulis ihan helvettiä…

No mut nukuin kahteentoista (pätkissä), laittauduin, yritin ottaa omalla kameralla kuvia perjantaina Vilasta ostamasta neuleesta (joka näkyy kuvissa) mutta akku oli loppu, yritin ottaa iPhonella kuvaa mutta koko paska jumitti ja jäkitti, ja lopulta päädyin testailemaan äitin uuden Lumian kameran laatua. En oo todellakaan mikään maailman paras kuvaaja, mut ton kuvan laatu on vähintään yhtä hyvä kuin mikä on mun digikamerassa. Aiii että halusin itelle samanlaisen, se on ihana. D: Ei pelkästään siksi, että se on uusi ja kehuttu ja kallis, vaan sen toiminnot kiehtoo, ja pidän sen designista paljon enemmän, kuin mitä on Applen vempeleissä.

Mun iphone toimii vielä jotenkuten, että tuskin oon saamassa/hankkimassa uutta puhelinta ihan äkkiä, vaikka tollasen Lumian haluisinkin. Tää iphone on ollut mulla vasta viime elokuusta, mutta pitää ottaa huomioon, että sain sen käytettynä, ja että se on niitä kaikkein alkeellisimpia malleja, joissa ei ole edes videokuvaustoimintoa eikä kuvia voi muokata mitenkään ja kaikki sovellukset lagaa.

Äiti tarvitsi uuden työsuhdekännykän, ja sano iskälle että hankkis hälle sellaisen ”ei-kosketusnäytöllisen”.

Ja sit iskä meni ja hommas sille Lumian.

……kertokaa missä logiikka?

Mut tosiaan, mulla hupeni perjantaina tosi äkkiä melkein koko käyttötili tyhjäksi. Ostin Vilasta tämän neuleen ja korvikset, joista ei nyt ole kuvaa. Ja siinä sai kaupanpäälle, kun osti kaksi (tai enemmän) tuotetta, bonuskortin Viking Linen risteilylle 2-4 henkilölle. Jos ehtis määräajan sisäl (26.2.-3.4.2012) saada sopivan ajankohdan, niin kyllä kelpais. A ja H varas jo paikkansa messistä (jos lähetään), ja sit pitäis saada viel joku yli 21-vuotias valvojaksi (eli tyyliin joku meidän vanhemmista, puolitutut ei käy koska meistä kolmesta kahen vanhemmat on tiukkuksia).

Bonuskortti joka joko tulee tai ei tule käytetyksi..

Leena Lehtolaisen Minne tytöt kadonneet on vienyt mun ajatuksia vielä vähän kauemmaksi koeviikosta..


Rakastan tätä pitsimäistä neulosta ♥

Huomenna on vähän kiireinen tai ainakin tekemistä täynnä oleva päivä tiedossa. Tai siis tänään. Kello yli puoli kolmen, hups. Pitäis herätä ysin aikaan ja lähteä O:n ja yhen sen kaverin kanssa MP-messuille, tulla kotiin sittenkun siltä tuntuu ja tehdä pari duunijuttua, ja kuuden aikoihin auttamaan äitiä jossain meidän lähikoululla äänestyksen yhteydessä olevassa vaalikahvilassa, ja sen jälkeen himaan lukemaan enkun sanoja (jos enää ton kaiken jälkeen jaksan mitään/pystyn pysymään poissa koneelta).

Ehtisinköhän nukahtamaan ennen kun kello tulee tasan 3 aamuyöllä..? Haaste itselleni, hah.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

2 Responses

    1. kiitos 🙂 En oikeestaan oo tossa tehnyt noille hiuksille suihkun jälkeen muuta kuin kuivannut, en ees selvittäny takkuja, että sinänsä jännä et ne ei tälläkertaa näyttänykkää peikkomaiselt hiuspehkolt 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *