Pakkasnenä

Olin tänään kotiin päästyä ihan niinku joku Petteri Punakuono. Nenä (ja naama) oli kirkkaan punaset.

Yritän kauheesti toivoa, etten tulis nyt flunssaan kun wanhoihinkin on enää viikko, mutta saa nyt nähä, miten onnistuu, kun niin iskä, O ja A on nuhasia, flunssasia ja silleen kipeitä. 🙁 Että on aika ihme, jos en mäkin jotain tautia täs viikon kulues tai viimeistään hiihtolomalle mennessä saa, kun oon kuitenkin näiden ihmisten välittömässä läheisyydessä suurimman osan jokaisesta päivästäni.

Toinen mitä on vältellyt, on finnit. Mut mitkään jumalat ei kuuntele mun toivoa sen suhteen, leukaan nous tosi ilkeä ja kipeä ja syvällä oleva patti tossa viime yönä. ♥ Yep, fuck this shit

Ja mun tuurillahan niitä tulee tän viikon sisällä oikeen kunnon armeija, niin että mun naama varmasti näyttää tansseissa ihan mansikkamaalta tai tuksulta (finnien takia pakollisen metrin paksuisen meikkikerroksen takia).

Mun aamu alkoi tota finnikauhistelua lukuunottamatta ihan hyvin, äiti keitti mulle teetä. 🙂 En edelleenkään tykkää yhtään kylmästä. Rakastan mun hissan tunteja. Enkkua en niin paljoa. Matikkaa vielä vähemmän. Harkitsin, että palkattaisin mun samalla matikan kurssilla olevan kaverin kanssa Tutorhousesta meille KimppaOpe auttamaan matikan kanssa, mutta noita hintoja tutkiessa tajusin, et joo muuten kyllä, mutta hei haloo, 189€/oppilas/kk ?!

Jumalauta, ei mulla ole tollaseen varaa! Paitsi tietty jos vanhemmat auttais niinku täl kaveril tekis, mut kuitenki, kauheeta riistoa. Eikä ne oppitunnit, joita olis 2 kertaa viikossa, olis kuin 45 minuutin pitusia! Koulussakin on pidempiä (75min), en vaan ehi koskaan siinä ajassa tajuta kaikkea…

No mut joo, se siitä sitten. Mantsa oli yllättävän hauskaa sen ajan mitä nyt jaksoin keskittyä vanhentuneiden Subway-etukorttejen leikellystäni. Ja kuvis… mä pidän kuviksesta. Haluisin kympin siitä kurssista. Mutta mulle ei ollut minkäänlaista ideaa, mitä mä olisin tehnyt. Ei mitään inspiraatiota. Ja niinpä siin meni 75 minuuttia tuijottaessa tyhjää A4-luonnospaperia silmien edessä. ”Jee.”

Kotikulmilla katoin auringonlaskuun päin ja hetken mielijohteesta kävelin kotipysäkiltä sen muutaman sata metriä rantaan, ja otin pari kuvaa kello puol viiden vaaleanpunaisesta aurinkonlaskusta.

Siinä meni tyyliin vain 5 minuuttia auringon painumiseen kokonaan taivaanrannan taakse, vaikka siitä oli vielä ekoissa kuvissa vielä koko pallo näkyvissä. Meri on tosi vahvasti jäässä(tosin en mennyt kokeilemaan), ja koska lämpötila on/oli jotain -15 asteen luokkaa, olin ihan jäässä ja tää mun upea digikamerakin oli hyytyä ihan parin minuutin käytöstä.

O on kattomassa lätkämatsia ja A uhkaa tulla kipeäksi, joten meni yksinään himassa tää ilta. Tein kesätyöhakemuksia, muun muassa Ninjaan, sekä pyörin vain koneella. Söin kolme laskiaispullaa. Ja teetä. En muuta. Ei tee mieli.

Äitillä meni kynttilöissä steariinit ylitse kynttilöistä, jotka olivat puisten lasikaappien päällä, ja näinpä ne steariinit valuivat kaappiin sisään ja nätisti lasien päälle. Punainen streariini näyttää mun mielestä ihan paksulta vereltä. Kävis jostain halloween rekvisiitasta, mut ei nyt satu olemaan halloweenia. 😀


Siihen ne kovettuivat 😀

Taustalla mun kulta pieni ♥

Ja nyt suihkuu ja nukkuu. Tai vois eka kattoo Sons of Anargy. 🙂

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

2 Responses

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *