Päivä prinsessana

Hyvin lyhyt päivitys nyt nopeesti! Pitää mennä ihan pian nukkumaan, kun huomenna pitää herätä tositosi aikaisin valmistautumaan! Tän päivän tai illan wanhat meni tosi hyvin! Mulla oli vähän ongelmia mun mekon kanssa sen suhteen, että tuppasin kokoajan astumaan omille helmoilleni, mutta mitään ei hajonnut ja kaikki meni muuten tosi nappiin. 🙂 Mut hiukset ja meikit oli omasta mielestä tosi onnistuneet.

Selitän paremmalla ajalla enemmän tosta kampauksesta ja meikeistä jotka siis värkättiin äitin kanssa kotona, nyt laitan vain pari kuvaa ihan omaksi fiilistelyni takia ja muille tsekkailtavaksi jos kokonaisuus kiinnostaa. 🙂

Huomenna tiedossa kaks esitystä muulle koulun väelle, sitten stadiin porukalla juhlalounaalle Töölönrantaan, sitten kotiin ja valmistautumaan jatkoille lähtöön ja klo 20 aikaan sinne… Kiirettä pitää. 😉
Mun kissa meni tonne helmojen alle tos just, tilannekuva.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

2 Responses

    1. Kiitos! 🙂 Ensimmäiseksi satuin bongaamaan tuon Juhlapuku Bellan nettisivuilta, jonka jälkeen aika nopeasti varasin sen. Värin sai päättää vasta myöhemmin. 🙂 Ja palvelu oli tosi hyvää, en voi olla suosittelematta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *