Just another pointless weekend

Järkytyin tänään lukiessani netistä, että Whitney Houston on kuollut. D: Vaikka ihmisiä kuolee muutenkin suuria määriä ja kokoajan, se, että joku tunnettu julkisuuden henkilö kuolee syystä jota ei vielä tiedetä, pistää vähän ajattelemaan. Vaikka mun musiikkimaku ei laske sisälleen Whitneyn kaikkia biisejä, on hänellä kuitenkin muutamia jopa mun lahoon päähän syvälle painuvia biisejä, sekä leffa Bodyguard, jonka olen nähnyt joskus kauan sitten, ja jossa Whitney oli niin kaunis…

Tästä tulee tällainen aika lyhyt postaus, koska mun päivä on ollut aivan äärettömän tylsistyttävä ja sisällyksetön ja ruma. Tää nuhayskäflunssa on vienyt osaksi voimat ja toiseksi ruokahalun. Suurin saavutus oli se yks kiivi, jotka sain nieltyä alas. Ja kokis, mut se nyt menee missä tilanteessa tahansa. Oon pyörinyt koneella ja etsinyt kesätyöpaikkoja mol.fi:stä ja hakenut joihinkin paikkoihin, minne nyt on 17-vuotisuus ja koulutuksettomuus riittänyt. Särkylääkkeen jälkeen olo on ollut lähes normaali, vaikka aamulla lämpö oli jossain kolkytseittemän paikkeilla. Toki olisin voinut käyttää päivän hyödyks ja tehdä koulujuttuja, mutta enhän mä tietenkään niitä jaksanut tehdä. Nyt teeveestä tulee joku subilta joku romanttinen draamakomedia (jollaisia en yleensä jaksa sietää) jota jumituin katsomaan.Päivällä mittarin näyttämät lukemat sisä- ja ulkolämpötiloista.
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

4 Responses

  1. Oi siullaki on tommone unisieppari vai miks niitä nyt kutsutaankaa : D Noi on ihania!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *