Wanhojen tanssien lumoa

Hyvää iltaa tai siis yötä 😀 Tässä olis nyt isohko kuvapostaus mun torstain ja perjantaina wanhojen puvusta, kampauksesta, meikeistä ja jatkoista omine kuvateksteineen sun muine selityksineen. Lisäyksiä laitetaan jos lukijoita kiinnostaa, tällasis tapauksis heittäkää vaan kysymystä. 🙂


Mun kissaa kiinnosti ihan hirveästi tää mekko ja sen helmat. Ja sen alta vilkkuvat jalat, joita päin se hyökki aika innolla jos sai tilaisuuden. 

Se kiersi sen ympäri ympärää niinku hai. Varsinki jos satuin kävelemään. 

…se meni hameel alle tossa. Kunnon pesä siel.
Täs näkyy kukallinen puoli mun torstain kampauksesta. Tää oli periaatteessa aika turha lisäys tää kukka, tää kampaus olis toiminut ihan hyvin ilmankin, mut mun ja äitin mielestä tää kukka oli vaan niin ihana, et ei voitu olla liittämättä sitä kokonaisuuteen. 😀
Kampaus pään toiselta puolelta. Tehtiin tää kotona, osittain iltasanomien pitkien hiusten kampausohjeen mukaan, mutta aika paljon soveltaen ja omaa luovuutta sekä paksujen ja pitkien hiusten vaatimuksia noudattaen. 🙂
Eikö muka oo söpö?
Taustalla näkyy hiukan mun toinen broidi, mutta pointtina on vähän toi meikki, jossa siis on tekoripset, hopeista glitterikajaalia ja sinistä Lumenen jauhemaista luomiväriä. Ihan simppeli. Voin laittaa kuvaa materiaaleista, joista tää on koottu, jos joku haluaa, muussa tapauksessa meen vaan tällä selityksellä. Ja korvikset on samat jotka oon jo aikaisemmin täällä esitellyt, H&Mstä. 🙂 

Tossa näkyy puvun kirjailut ja korut, kaulakorua ei ollut koska en löytänyt sopivaa. Sormukset on tehty itse hopeasta, ja käsikorut on piecesistä. Kynnet olivat torstaina pelkästään hopeiset.
Perjantain tansseihin lisäsin kynsiin uuden hopeisen lakkakerroksen päälle irtokimalletta, jonka kiinnitin vielä kunnolla päällilakalla yms. 🙂 Ne näyttää vähän levinneiltä tossa, mulla lopputulos oli ihan siisti.
Pieni ja osittainen kuva meidän viralliselta juhlalounaalta Töölönrannasta. Tää on ainut kuva, jossa näkyy kunnolla mun kampaus, joka tehtiin äitin kanssa perjantaiaamuna kotona. En halunnut nukkua torstain kampaus päässä yön yli, joten harjattiin lakkatakkunen tukkapehko auki ja annettiin sen jäädä kivaksi pohjaksi, josta oli perjantaiaamuna hyvä tehdä kiharoita suoristusraudalla (jolla on normaalisti vaikea saada yhtä ainuttakaan kiharaa) ja letittää tuollaiset kohtalaisen kuohtea letit 🙂 Ne solmittiin sillein ristiin tuonne taakse ja laitettiin lopulta ponnarille kiinni, etteivät olisi tansseissa tiellä, mutta niistä ei tosiaan taida olla yhtään parempaa kuvaa, ainakaan itelläni… 

Töölönrannan pääruoka kuvassa. 🙂 Kananpoikaa ja risottoa. Alkuruuaksi oli salaattia, mutta ahmin sen nälkääni niin nopeasti, että en taas tajunnut ollenkaan ajatella sitä, että olisi ehkä pitänyt kuvata se… Ei voi mitään. 😀
Ja jälkkäri. 😀 Omenapiirakan palanen (oli aika kuiva) ja vaniljajäätelöpallo jonkun ihme hedelmämössön kera. En mä tiedä, oliko tää kokonaisuus 40 euron arvoinen, mut en jaksa ajatella…
Tein itelleni uudet kynnet perjantain wanhojen jatkoille. Tai oikeestaan lisäsin edellisiin vaan uutta glitteriä. 😀 Mulla on nää nyt vieläkin, mikä päivä nyt onkaan, taitaa olla klo parii minuuttia yli kahen sunnuntai yönä.

Tässä tällinki jossa lähettiin jatkoille. 😉 En oikeestaan muuttanut perjantain tanssikampausta tässä mitenkään muuten, kuin että avattiin hiukset ponnarilta auki ja laitettiin letit kiinni toisiinsa ponnarille, tosin niidenkin päistä lähti vähän kiharoita.

Noi tekoripset jotka mulla oli, ei ollu mitkään mun suosikit. Ne oli hetken mielijohteen ostos – ja halpa sellanen – Teneriffalta joulukuussa, ja koska halusin vähän lisäystä omiin ripsiin, käytin niitä. Ne näyttää selkeesti tekoripsiltä, mut niinkän tekoripsil aika usein on tapanakin. Ei sillä et ne kauheen rumat olis ollu, mut jos olisin jälkeenpäin voinu valita uudestaan, olisin ottanut ainakin vähän lyhyemmät tai erimuotoiset. 😛 Eli sellaiset vähän luonnollisemmat, koska en kauheemmin välitä mistään liian yliampuvasta.

Toi mekko oli muuten hyvä, ostettiin se kohtalaisen halvalla kanssa Teneriffalta jostain random naistenvaatemyymälästä turistikadulta. Ainut ongelma oli, että se oli yhdenkoon mekko, eli jos se sopii, niin se sopii, ja jos ei, niin sit todellakaan ei. Kokeilin jotain paljon ihanempiankin, mutta aina oli ongelmana se, että olin aina vyötäröstä, lantioista tai (erityisesti) rintamuksesta liian kapea. Tässäkin mekossa olis kasvuvaraa, mutta se sentään pysyi päällä eikä näyttänyt huonolta. 😀 Mut tosin jatkomestassa musan jumputuksen tahtiin tanssiessa oli pidettävä vähän kiinni yläosasta, ettei se pudonnut liian pienen rintavarustuksen takia pois päältä, koska en ehtinyt hommata olkaimia. 😛

Loppuun vielä kuva jossa näkyy vähän noi puvun paljetit. 🙂 Laitan varmaan myöhemmin sunnuntaina päivällä tai illalla lisää tästä lauantai illasta, joka tuli vietettyä tyttöjen kanssa leffaa katsoen ja silleen. 😉Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

2 Responses

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *