Wanhojen kengät ja sälää

Eilen tosiaan ostoksilla mukaan irtosivat ne wanhojen tanssikengät niinkin mielenkiintoisesta paikasta kuin H&M ja niinkin kalliilla kuin n. 20 euroa. 🙂 Njah, pääasia että pysyvät jalassa… Korkoa on sellaiset 7 cm, pinta on sellaiselta sohvakankaalta tuntuvaa vähän samettimaista muttei kuitenkaan, ja pohja yms ovat muovia. Mutta tosissaan, itse olen tyytyväinen jos vain pysyvät jaloissa sitten esityspäivänä…

H&Mstä irtosi mukaan myös valkoinen/kermaan taittava hiuskukka, viiden euron korvis paketti ja pinnejä. Sitä ennen oltiin pyöritty Cubuksessa, jossa etsin hupparia, mutta siellä vaivas taas se ongelma, että ei ollut yhtäkään sopivaa kokoa. 🙁 Joten huppari jäi sitten tällä kertaa ostamatta.H&Mstä lähti mukaan vaatteitä vähän enemmänkin, thank god että sain joululahjaksi pari lahjakorttia sinne, muuten taitaisi tili näyttää nollaa tai miinusta. 🙂

Eilinen pukeutuminen oli aika kevyt jos ottaa huomioon, kuinka kylmä meidän koulussa oikein on… Nojaa, yksinkertainen mutta mukava asu. Tykkään.

Tää kirjava paita on vuosi sitten jostain päin Malagaa ostettu, sen malli on ihanan mielenkiintoisen abstrakti. Tuossa näkyy lähinnä tuo toinen hiha, joka on kamerakäden hihaa leveämpi.

Legginseissä on pohkeissa vetoketjut, ne on ostettu viime kesänä Gina Tricotista. 🙂

ps. kamera oli pikainen pakko-ostos paikasta Japani vuonna 09.

Niistä eilen ostetuista vaatteista laitan lisää huomenna, nyt ei ole aikaa keskittyä niihin… Ylihuomenna on yhteiskuntaopin koe aiheesta Eurooppa ja EU, pitäisi aloittaa lukeminen. Iso kuppi teetä kouraan ja Forum 4 -kirjan pariin ♥ Toivotaan etten nyt nukahtaisi…

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

2 Responses

  1. Oletpas laiha ja kaunis. 🙂 ja kengät menee melkee minkä kaa vaa, ellei jopa kaiken kaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *