Kouluasioiden välttelyä

Koeviikon Kuristava Ketju Kaulassa Kiristyy… Siksi, etten ole aloittanut sitä lukemista, ja eka koe on huomenna. Ja koska haluaisin kaikesta huolimatta silti pärjätä hyvin kaikessa. Ristiriitaista? Welcome to my life…

Noniin nyt jää tällaiseksi lyhyeksi, heti kun tästä pääsen niin loppupäivän luen.. tai ainakin yritän. Ja paino sanoilla TAI ja YRITÄN.

Ulkona on tosi nätti ja aurinkoinen talvisää, iskän vähän aikaa sitten asentaman lämpömittarin mukaan pihal on -8,7 astetta pakkasta ja tääl mun huonees on +20,7 astetta. Ei se tosin noin lämpimältä tunnu. Ja toi patteri on ihan surkea.


Mun oli tarkoitus lukea eilen kokeisiin koko ilta (koska päivä meni koneella jumittaessa), mutta sitten O tulikin meille (joka itse oli lukenut koko päivän) ja siinä meni sitten koko ilta ilman että olisin tehnyt mitään ”hyödyllistä”. Katottiin tv:tä ja syötiin ja muuta tällasta rentoa. Teeveestä tuli Tyttö joka leikki tulella -kakkososa, näin sen joskus leffoissa, mutta oli se vieläkin hyvä. 🙂

No mut joo. Tää meni taas lukemisen välttelyks ja tyhjän puhumiseks.

asdfghjkl….

zombimarjaaaa.. se puree
mun söpö siililasi kaikkien niiden mukien lisäks <3
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *