Materialismia

Hei sinä harmaa, kylmä, märkä, pimeä, liukas, synkkä, masentava, epäkäytännöllinen talvisää, olisitko hyvä ja painuisit pois kevään alta.

Puhun näin ja täshän on vast tammikuu about puolessa välissä… tätähän säätähän voi kestää vielä monta kuukauttakin. (samoin mun valitusta.)

Huomaa noista jännistä kuvioista vasemmassa yläkulmassa, että kuvasin sisältä lasin läpi, ulkona oli mun sormille liian kylmä kaivaa iphonea esiin. Muutenki surkea ääreisveren kierto, sormet ja varpaat paleltuu vaikka kaikkensa yrittäis sitä vastaan.

Tein tossa yks päivä jonkun en tiedä minkä innoittamana äkillisen heräteostoksen ja ostin parit uudet korvikset. Sellaset Glitterissä myytävät ”feikkirustokorvikset”. Ite ihastuin näihin, en viitsi oikeita lävistyksiä rustoon ainakaan näillä näkymin laittaa riittää nää kaks tossa alhaalla… Nekin sen verran perseelleen ammuttu läpi että ei kauheasti innosta. Mokomat amatöörikorvistenrei’ittäjät ampu kakkosreiät aikaisempien viereen eikä korvan linjan suuntaisesti! Ja kaiken lisäks nää kummatki tokat on suhteessa toisiinsa eri kohdissa!
En mä tiedä huomaako ihmiset sitä, jos ne ohimennen katsoo, ei ne niin pahasti ole, mutta mä näen, ja häiritsee. Tuskin niitä on enää mitenkään mahdollista korjata. Maksimaalisen megavitutuksen multihuipentuma. Ja sen kanssa sit pitää elää.


Wanhojen tansseista puheenollen, mulla on ongelmana miten laitan hiukset. En oo menossa kampaajalle joten pitäisi ite soveltaa. Mulle sopii lettikampaukset, joten ajattelin jotain sellasta, mutta minkätyylistä ja miten toteutus toimii ovat ongelmina. Ajattelin, että voisin yhdistää yksinkertaiseen kampaukseen esimerkiksi mekon väriin sopivan kukkakoristeen.


Tossa viereisessä kuvassa on vähän Ninjan hiuskoristevalikoimaa… Kannattaako tummansiniseen mekkoon yhdistää tummansininen hiuskukka vai tuoda sävyä/kontrastia esimerkiksi valkoisella? Vai pitäiskö jättää pois kaikki ja yrittää taiteilla ite vaan jotain hienoa? Pitkät hiukset ja paljon mahdollisuuksia, en vaan tiedä mihin mun ja äidin hiusmuotoilulahjat riittää. Pelkkä perusnuttura on aika tylsä ja kiharat ei tuppaa pysymään mun hiuksissa. Mut onneks täs on viel jonkin verran aikaa…


Käytiin A:n kanssa shoppaamassa, mutta mukaan ei irronnut muuta kuin vaaleanpunertava normaali toppi Cubuksesta (lähinnä vain siksi että maksoi vain 4,95€). Tarkoitus oli löytää ne tanssiin sopivat kengät, mutta ympäriämpäri maratoonaamisesta huolimatta en tuon topin lisäksi saanut muuta kuin kipeät päkiät… kiitos rakkaiden vagabondieni ♥

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *