Herkkuperse

ennen
jälkeen
Otsikko ei meinaa et mul tai kellää josta nyt puhuisin olis herkullinen perse vaan sitä et kaikki hyvä 
ruoka on hyvää. Mun ruoka valio on vaihtelevalla menestyksellä epäterveellinen. Tai jotain.

raaka puoli ja paistunut puoli.

Tuossa vähän aikaa sitten elin pari päivää sillä, että ekana päivänä paistoin kasan lettuja mulle ja O:lle jotka sitten syötiin puokkiin, ja seuraavana päivänä ahdoin itteeni äidin edellisenä iltana tekemää pannukakkua.
Mäen ehkä osaa kokata, mutta ainakin osaan tehä hyviä lettuja, pannukakkua, pullaa, mokkapaloja, suklaakakkua, kermavaahtoa ja erilaisia taikinoita…
On sekin alku. Kyllä kai niitä oikeitakin ruokia oppis, jos vaan kiinnostais. Äiti innostuu välillä näyttämään mulle kun se tekee jotain helppoja/hyviä ruokia. Eilen se teki nautapaistia sellasesta isosta lihaklöntistä ja halus että katon vierestä.


Eipä siinä mitään, must melkeen jopa tuntuu että opin miten toi tehdään. Klöntti lihaa pannulle paistumaan rasvassa ja öljyssä niin, että se paistuu hyvin joka puolelta, sen jälkeen paistinpannu pois ja liha uunivuokaan, jonka jälkeen painellaan pippurisekoutusta tai jotain mausteita siihen päälle ja sit vaan uuniin. Mulla ei oo kuvaa siitä, miltä tää näytti valmiina, koska tää syötiin aika nopeasti. Mä oon ihan normaalin pihvin ystävä, mut en voi sano etteikö tää olis ollut hyvää. Varsinkin kun en tullut syöneeksi tätä ennen muuta kuin aamupalan (kai).


Sit taas aina kun ollaan matkoilla tai muuten vaan jossain hienommassa ravintolassa, niin creme brulee on ehdoton herkku. ♥ Hommattiin oikeestaan välineet kotiinki, että sitä vois täälläkin tehä joku päivä. Jos vain muistais.
Tässä mä vaan odottelen sitä päivää, kun herään ja tajuun et oon lihonnu 10 kg herkuttelun takia. Ja sen takia et mun liikuntaharrastukset on täl hetkel ihan nollassa, samoin kunto. Mikään ei oikein nyt jaksa innostaa. Jossain salilla voisin ruveta A:n kanssa käymään, mutta tuntuu että ne repii siitä sitten niin hirveitä hintoja, ettei meinaa raaskia. Lenkillekään ei viitti lähteä kun säät on tollaset. Ja oli tanssiminen kuinka ihanaa tahansa, niin Step Upin tuntien hinnat on mun mielestä niin karseita, et jossain vaihees tulee raja vastaan.Yks jälkkäri jota tuli muutamaan otteeseen tilattua Teneriffalla
Pari omaa bravuuria, suklaatorttuja ja korvapuusteja. Ei mitään courmettia mutta mulle ainakin maistuu eikä muutkaan muistaakseni ole valittaneet. 🙂


Voisin vaikka vain elää herkuilla.

Sellasilla jotka ei lihota kauheasti?

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *