FRRRRRRIDAY

Mun kahdesta pikkubroidista nuorempi on niin söpö. 🙂 Olin syksyllä DegiExpon messuilla ja toin tälle tuliaisiks sieltä pari ilmaistuotetta mitkä satuin saamaan, sellaisen jonkun L-kokosen peliaiheisen t-paidan – joka on siis ihan auttamatta liian iso hänelle – ja sellaisen mustan kumisen ”käsikorun”, jossa lukee EA SPORTS, eli sellanen turhanpäiväinen. No mutta kuitenkin, tääpä ihastu näihin ihan täysin. Käyttää sitä t-paitaa yöpaitana vaikka se on ulottuu hällä polviin asti ja tätä kumikäsikorua käyttää lähestulkoon joka päivä (ja onhan täs kulunu jo monta kuukautta) ! Jos olisin tajunnu että se noin paljon tykkää jostain tollasesta, niin olisin voinut oikeesti ostaa jotain hienompaa, mutta eipä tässä mitään. Oon iloinen, että toinen tykkää. 🙂


Tästä taitaa tulla vähän valokuvapläjäyspäivitys, mutta tulkoot. En oo koskaan tehnyt päivän asu -kirjoitusta, joten tästä pesee ensimmäistä.

Pakkasessa tosi kivat noi vähän rikotut housut (not.). Pahoittelen tota tosi ärsyttävää ”otampa itsestäni peilin kautta kuvaa” -posea, en mahda sille mitään. Vielä ei oo plakkarissa järkkärii saatika pidikettä.
Kuten kuva varmaan antaa näyttää, oli sellanen puen ekat mukavat vaatteet päälle mitä eteen sattuu -päivä. Collagepaita on H&Mstä, toppi on tollanen ihan normi musta, housut on sellaiset joustamattomat farkkuleggarit, joihin itse hajosin vähän reikiä meidän raastinraudalla. Se oli aika jännää. Ja sotkuista. Ja noi villasukat on vanhat ja kämäset, mutta en jaksa ostaa enkä tehdä uusia. Kaulassa mulla on alla oleva hopeaketju (itsetehty), korvassa tuo musta ketjukoru, toisessa normi musta pallero.


Käytiin tänään A:n kanssa vähän shoppaamassa ja löysin ne wanhojen kengät !! (yksinkertaiset mutta edulliset ja käyttökelpoiset) ja paljon muuta, niistä varmaan enemmän sitten huomenna. 🙂 O on tulossa meille kohtapuoliin(kai), en tiiä yhtään mitä nyt tänä iltana keksisi. Muuta kuin että tulen varmaan syömään itteni muodottomaksi koska ostettiin kaikkea hyvää ruokakaupasta äitin ja A:n kanssa ♥ Toisaalta en ole tainnut syödä tänään tähän asti mitään muuta kuin aamupalan (kipollisen marjoja ja jotain mitä en nyt muista).. hups.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *