Do I have a worm in my brains?

Mun piti alunperin laittaa tää päivitys esille jo about 12 tuntii sitten (kello on nyt jotain 4 aamuyöllä), mut ekaks jumituin säätää helvetin pitkäks aikaa tota skrippiä, sit netti teki tenän, sit O tuli meille ja siit eteenpäin koko ilta on menny sisaruksia vahtiessa (koska vanhemmat lähti jonnekki ulos) ja O:n kanssa. Tullu katottua pari leffaa ja sitä ennen Putousta ja syöty pizzaa ja suklaata ja ihan liikaa kokista jne… Toisaalta huominen tulee varmaan menemään ihan yhtä kiireessä, kun pitää tehä vähän duunia + illalla yhen kaverin synttärit + ylipäätänsä sunnuntai eli pitäis vääntää koulujuttuja jotka aina jää sunnuntaille…

Oikeestaan musta tuntuu et kello ei olis vielä mitään. 😀 Aika kulu tosi nopeesti sen jälkeen ku sain broidin nukkumaan ja pysty rentoutuu O:n vieree.

Mulla tais olla tarkotus kirjottaa vielä jostakin, ihan niinku sitä enään muistaisin. D: Taidan vaan ahtaa pari pientä ite ottamaa kuvaa tähän loppuun. Sen jälkeen nukkumaan et jaksais joskus herätäkki. Aamuisin joko nukun pitkään tai oon äreä. Kaks vaihtoehtoa. Haha.


Muistoja kesältä 2011

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *