Tyttö tuo, tyttö tuo

Sitä sattuu ja tapahtuu, ja nyt satuin luomaan blogin. Toinen blogi elämäni aikana, ensimmäinen oli aika random runoblogi, joka sekin jäi laiskuuden alla. Kerron itsestäni päivien edetessä enemmän tai vähemmän, ja ihmisille jotka lukevat vähän enemmän kuin joka viidennen sanan, saattaa jopa muodostua kuva siitä, minkälainen maailmantallaaja olen.

Se, mitä ennalta osaan arvioida on, että tästä tulee hyvin sekalainen blogi. Ainakin näin alkuunsa, ennenkun tää saavuttaa lopullisen muotonsa. 🙂

Tämä viikko on ollut yksinkertaisuudessaan järkyttävän tylsä, etten tiedä, voiko siitä repiä mitään kerrottavan arvoista. Koulu on… koulua. Poikaystävällä oli niin kiire, ettei hänestä ollut seuraksi. Olisihan mullakin ollut tekemistä, mutta ei oikein mikään huvittanut taas vaihteeksi…

Hyvä tapa taas vältellä koulutöitä: ”heeii perustanpa blogin!” ….hemmetin hyvä et ei ihan vielä oo koeviikko.

Piti alottaa herkkulakko ja ruveta liikkumaan enemmän. Se meni pahasti perseelleen.

Olen yökukkuja, tulee varmasti selväksi ajan kuluessa, onneksi huomenna on ihanan myöhäinen herätys… Varmaan taas nään jotain järkyttäviä painajaisia mitä tää viikko on muutenkin tuonut tullessaan, kun fiilikset on ollut vähän sitäsuntätä….

No kai tossa nyt oli alkupuheita kerrakseen. 🙂

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *