100% tai ei ollenkaan

arkkitehtiopinnot

Täällä blogissa on nyt ollut maaliskuun ajan tasaista radiohiljaisuutta, ja se jatkuu vielä jonkin aikaa. 

Varmaan ainakin loput huhtikuusta. Mun tän hetkinen työmäärä koulun, päivätöiden ja kuvaushommien kanssa on sellanen, että jostain muusta on ihan pakko karsia. Yritän olla polttamatta kynttilää molemmista päistä, olla ottamatta liikaa keikkoja ja opetella olemaan töissäkin vain sellaisia normaalin mittaisia työpäiviä. Ei ihan oo helppoa – en oo kovin hyvä sanomaan ”ei”, enkä osaa lähteä töistä kotiin, jos on joku edes puoliksi kiireinen homma kesken. (Suorittajan vikaa.)

Ja koska en osaa blogata (tai edes päivittää instagramia) puoliteholla, tai edes pienemmällä vaatimustasolla, on parempi pitää kirjaimellisesti vähän taukoa. En oikein voi vastata kommentteihinkaan, kun siinäkin siirtyy keskittyminen väärille raiteille heti sen sileän tien.

Tää on paljon omistautumista vaativa harrastus, ja mulla se näkyy siten, että tätä tehdään sitten joko täysillä tai ei ollenkaan. Nyt en kuitenkaan pidä taukoa uupumuksen takia, kuten suunnilleen vuosi sitten, vaan ennalta ehkäistäkseni sen toistumisen.

Mutta tiedoksi siis kuitenkin, että en ole nyt lopettamassa tätä blogia.

Tuntui tarpeelliselta ilmoittaa, kun tää tauko vähän venyy. Kirjoittaminen voi jatkua taas heti, ja kun koneen ääressä istuminen ei tarkoita vain 100% koulua ja töitä.

Eipä tässä elämässä muutenkaan ole meneillään mitään järin ihmeellistä. Tosta koulusta olisi kuitenkin jossain vaiheessa pakko valmistua, ja se vie paljon aikaa ja voimavaroja. On raskasta tehdä ensin duunipaikalla kaiket päivät tietokoneen ääressä töitä, ja sen jälkeen illat ja viikonloput kotona aikalailla ihan samaa hommaa (mutta vaan ilman palkkaa).

Enää ei ole kovin montaa kurssia jäljellä ennen dippaa. Mutta ne on vaan sattuu jokainen olemaan sellasia puolen vuoden mittaisia, suht työläitä mönttejä. (Esim. tän kevään rakennussuunnittelun ammattikurssin päätehtävänä on suunnitella kirjasto Tampereen Härmälään.)

arkkitehtiopinnot
arkkitehtiopinnot

Joitain DIY-juttuja on tullut tehtyä, mutta ehdin kirjoittaa niistä tänne vasta myöhemmin.

Kerroin täällä aiemmin olleeni juuri mukana Kauneimmat askartelut -lehden kevätjulkaisussa, ja mun suureksi iloksi myös kyseisen lehden aivan lähiaikoina julkaistavassa kesänumerossa on mukana joitain mun tekeleitä – kuulema jopa kannessa asti! 

Tulevalta kesältä odotan muun muassa useita hääkuvauskeikkoja, mun ensimmäisiä täysiä kesälomia (siis palkallisia, omg), sekä parin viikon lomareissua lähes kahden vuoden mittaisen matkustustauon jälkeen. Mutta ehkä eniten odotan sitä, ettei silloin ole mitään koulukursseja täyttämässä päätä. Ja päästä puheenollen, hiusten pituudesta voisi leikata jopa puolet. Keventäisi painolastia ihan fyysisestikin.

Mutta sitä kesää odotellessa, mukavaa kevättä teillekin!

Palailen taas kun ehtii paremmin hengittää.

tampere-siluetti

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *