Duunia ja käsityöterapiaa

arkkitehtiopiskelija-valivuosi
macrame-harjoitus
cornish-rex-kissa
arkkitehtiopiskelija-valivuosi
arkkitehtiopiskelija-todistus
arkkitehtiopiskelija-valivuosi
arkkitehtiopiskelija-valivuosi
arkkitehtiopiskelija-valivuosi
arkkitehtiopiskelija-valivuosi
arkkitehtiopiskelija-valivuosi

Huh, viimein viikonloppu ja sekin kohta ohi. Viikko tuntui todella pitkältä ja väsyttävältä, vaikka minkään osalta ei mitään valitettavaa olekaan. Läppäriä oon avannut tuskin kertaakaan – ei vaan huvittanut, kun jo päivät läpeensä tuijottanut ruutua. Tää blogi on rakas, mutta on hyvä pikkuhiljaa oppia priorisoimaan työt, oma jaksaminen ja muut tekemiset oikeaan tärkeysjärjestykseen.

Töissä kunnolla käynnistyminen kestää aikansa, mutta onneksi täyttä viikkoa tehden pääsee aika nopeasti mukaan porukkaan ja projekteihin. Nyt vaan huomaa miten tuo pimeä alkaa taas saapua aina aikaisemmin ja aikaisemmin… se on se syksyn huonoin puoli. Kohta arkena on lähes mahdotonta ehtiä kuvailemaan mitään luonnonvalossa otettuja kuvia. Syksyn ekat kynttilät on sytytetty.

Aloitin tähän samaan syssyyn pari iltakurssia työväenopistolla. Harkitsin vaikka kuinka montaa eri kurssia ja meinas ahneus iskeä kun oli niin vaikea valita, mutta päädyin lopulta verestämään vanhoja (ruostuneita) taitoja savitöiden parissa, ja tutustumaan uudempiin juttuihin lankatekniikoiden parissa. Lankatekniikoitahan on vaikka millä mitalla, mutta ekana mulla oli mielessä päästä kokeilemaan macramea. Aloitin ihan vaan testaamalla perussolmuja tuossa yhdessä kuvassa näkyvään testipalaan, mutta jos pääsen vauhtiin, syksyn yksi isompi projekti voisi olla vaikka macrame-verhot.

Tai tuli mitä tuli, savityöt ja muut käsityöt ovat sen verran terapeuttista puuhaa, että tuovat hyvin vastapainoa duuniarjelle. Pysyy pää balanssissa! Aattelin, että vaikka noita käsitöitä voi sinänsä tehdä itsekin, niin tulisi keskimäärin paremmin oikeasti tehtyä, jos on joskus se tietty päivä ja aika, milloin tehdä. Muuten niin helposti lipee siihen, että työpäivän jälkeen väsähtäneenä vaan lepäilee kaiket illat eikä saa mitään aikaiseksi. Ja sit jälkeenpäin harmittaa.

Vaikka arki-illat meni vähän koomaillessa, tää viikonloppu on ollut tehokas. Saatiin yksi ihana nikkarointiprojekti alusta loppuun valmiiksi, siitä lisää vähän myöhemmin! 🙂 Rentouttavaa sunnuntaita teillekin!

ps. Sinä ihana, joka yllätit tunnistamalla ja kehuit tätä blogia, hämmennyin siinä niin että halusin vielä sanoa tässä kiitos! Oli ihana perjantai-illan piristys!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

2 Responses

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *