Hiusjuttuja & KEVIN.MURPHY-arvonta

KEVIN-MURPHY
KEVIN-MURPHY
KEVIN-MURPHY

Ihana Noora keijukaiskampauksessa.

KEVIN-MURPHY
KEVIN-MURPHY
KEVIN-MURPHY

Omien kuluttajatottumusten kokonaisvaltainen huomioiminen on haastavaa. 

Vaikka oon jaksanut ottaa selvää ja keskittyä jonkin verran vaikkapa kosmetiikkatuotteisiin, niin hiustenhoitotuotteiden suhteen mulla ei ole ollut ei kiinnostusta eikä tarvetta etsiä, mikä tuotemerkki olisi mulle sopiva ja samalla ekologinen valinta. Vaikka voisihan sekin luonnollinen valinta olla käyttämättä pääasiassa muuta kuin joululahjaksi tulleita tai alennuksesta isoissa pakkauksissa ostettua shampoota ja hoitoainetta…

Mutta vaikkei sitä aina oma-alotteisesti itse etsiytyisi tiedon luokse, kerron kyllä mielelläni eteenpäin, jos vastaan kävelee uutta tietoa tai uusia kiinnostavia tuttavuuksia, kuten ekologisuuteen panostavia tai muutoin hyväksi todettuja tuotemerkkejä.

Nää postauksen kuvat on uuden tamperelaisen Session Salon -kampaamon bloggaajaillasta, jossa tehtiin söpöjä pikakampauksia ja tutustuttiin heidän käyttämiinsä tuotteisiin. Kevin Murphy -brändi tunnetaan kuulema parhaiten saman nimisen perustajansa ja catwalkien kautta, mutta mä ainakin olin tähän asti välttynyt kuulemasta koko nimeä. Itseeni vetosi eniten se, että tuotteissa käytetään paljon luonnosta saatavia tehokkaita raaka-aineita, ja että tuotteilla on eläintestaamattomuuden vuoksi PETAn suositus – vaikka rehellisesti sanottuna oonkin kosmetiikkatuotteiden ja vastaavien osalta henkilökohtaisesti aika skeptinen, että jossain ne tuotteet tai niissä käytetyt aineet on kuitenkin testattu.

Pakkausten ulkonäköön sitä ehkä ensiksi kiinnitti huomiota, kun olivat niin kauniin värisiä ja muodoltaan minimalistisia.

Nuo pakkaukset on tehty kierrätysmuovista ja niiden muotuilu suunniteltu niin, että ne vievät rahdatessa mahdollisimman vähän tilaa.

Se on hyvä lähtökohta, kun miettii kuinka paljon tavaroiden pakkaamisessa noin niinkuin ylipäätänsä käytetään muovia… Puhuin taannoin jonkun kanssa siitä, miten maailmalle olisi varmaan parempi, jos muovi olisi jäänyt keksimättä – siis oletuksella, ettei sen tilalle edes olisi keksitty jotain ympäristölle yhtä pahaa, maatumatonta ja meret roskalla täyttävää korviketta. Saattaisi maailma olla aika erilainen. Mitähän tulisi eniten ikävä, tupperwaren purkkeja ehkä?

Mutta eikö ookin hauska toi lettikampaus? Siinä on käytännössä kalanruotoletti pään ympäri plus kiharapesä.

KEVIN-MURPHY

Pistetään tähän perään pystyyn vielä pieni arvonta, pitkästä aikaa. Arvon neljä KEVIN.MURPHY -hiustuotetta: SESSION.SPRAY -hiuslakan, DOO.OVER -hiuspuuterisprayn, sekä HYDRATE-ME.WASH-shampoon ja HYDRATE-ME.RINSE-hoitoaineen. Kommentoi tähän postauksen alle jotain ja liitä mukaan sähköpostiosoitteesi, niin oot mukana arvonnassa! 🙂 Arvonta on päättynyt ja voittajaan otettu yhteyttä. Kiitos kaikille osallistuneille!

Rentouttavaa viikonloppua kaikille!

 (Kuvan tuotteet tarjosi Session Salon Tampere.)

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

56 Responses

  1. Oi että, punaiset hiukset ovat niin kauniit! Ja kampaus myös. Tuotemerkki kiinnostaa ja jotain olisi tarkoitus ostaa testiin kunhan saan entiset putelit käytettyä.
    jade.haverinen(a)gmail.com

  2. Mukava olisi noita tuotteista testata. Mukana siis! hiltuha(at)gmail.com

  3. Hiuksesi kaipaa todellakin jotain, ehkä uusi väri ja hieman kuivia pois.

    1. Oletko nähnyt läheltä vai tuosta kuvastako sen näkee? Ehkä ne näyttävät tuossa vähän hampuilta kun niitä latvojen muutamia kiharoita on tahalteen takutettu tuollaiseksi pilveksi. Omasta mielestäni on muuten ihan hyvässä kunnossa. Kasvatan omaa väriä, mutta sävy on niin sama kuin edellisessä sävytteessä niin eipä se tuosta juuri erotu. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *