Rokkiletti

Trikoomekko – H&M / Kimono – Seppälä / Kaulakoru – Tanna Design / Kengät – Vagabond

Tää oli niitä hetkiä, jolloin toivoi, että olisi ollut käytettävissä joku ammattitaitoinen kuvaaja, että voisi rauhassa etsiä hyvän kuvauspaikan, tai että olisi vähintäänkin paljon aikaa tuhlattavaksi… No eipä taas ollut noista ainuttakaan. Sen sijaan oli kiire, tausta ei mätsännyt tyyliin, tarkennukset menivät vinkkeliin, ja itse kuvattava oli sen verran pitkästä aikaa kameran edessä, että luontevuus kirmasi jossain hyyyvin kaukana. Se oli viiden minuutin epämukava kuvaussessio, ja siitä äkkiä autoon ja juhlapaikalle.

Mutta joo, semmosta sattuu. Asun pääpointtina oli meidän arkkitehtikillan vuosijuhlat, joita kyseisenä iltana vietettiin. Ajattelin, että kuvaajana mun pitäisi olla edes kohtalaisen huomaamaton, joten päätin yrittää piiloutua kokomustaan. Silitysraudan puutteessa uusi pikkumusta sai jäädä odottamaan jotain toista kertaa, ja kiskaisin ylle mustan pitkähihaisen trikoomekon. Harteille heitin mun aarteen, ommelkirjaillun ”kimonon”… tai en edelleenkään tiiä miksikä noita kutsutaan, neuletakkeja jotka on kangasta? Kangastakki? Korkkarit oli kyllä huonoin valinta ikinä, kun jalat oli muuton jäljiltä niin väsyneet, että niitä alkoi särkeä jo puolessa välissä iltaa…

Käytännössä siis aika arkkitehtimaisen musta asukokonaisuus.

Mutta sitten kun siihen yhdisti nuo hiukset, kokonaisuudesta tulikin aika rock. Eikä siis tosiaan mikään huomaamaton, vaan aika katseenkääntäjä ja silti rennon cool.

Tän olisi viimeistellyt vielä jotkut isohkot (mustat) korvakorut, mutta valitettavasti en omistanut yhtiäkään.

Kun sanon etteivät nää kuvat ole parhaat kuvaamaan todellisuutta, niin se johtuu siitä, että livenä tää ihan tosissaan edusti. Siis tää kampaus keräsi enemmän kehuja kuin minkään muu mun päässä nähdyistä kampauksista tähän asti – ja ne viime keväisetkin olivat aika upeita! Oikeesti, siellä juhlissa kävi vähintään parikymmentä henkilöä erikseen ihastelemassa, että ompa upea kampaus! Voisi varmaan väittää onnistukseeksi tyylivalinnaksi. Kaikki kunnia Hair Artin Ennille, jolle annoin vapaat kädet tehdä millasen kampauksen vaan lystää! Kelpais useemminkin tämmöset räväytykset, oon vaan ihan liian laiska opettelemaan tekemään tämmösiä itse. 😀 Vai mitä te tykkäätte?

Tää kampaus tehtiin yhteistyössä kampaamo Hair Artin kanssa. Jos jollain teistä on tiedossa juhlat tai muuten vain tarvetta kampaamokäynnille (tai upeelle kampaukselle), tän blogin nimen mainitsemalla saa 15%-alennuksen Hair Artin Ennin kampaamopalveluista! 🙂

Kokeilin muuten muuttaa vähän tuota sivupalkin profiilikuvaa, että olis edes vähän vaihtelua joskus – vuodenajat vaihtuu mutta mä en millään muista vaihtaa profiilikuvia. Koneelta jos katsotte niin sen pitäis hiirellä osoittaessa muuttaa kuvaa, ja mobiililla saman pitäis tapahtua kevyestä klikkauksesta. Tai näin se ainakin itselläni teki. Toivottavasti toimii teilläkin!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

23 Responses

  1. Tuota on kyllä pakko kokeilla 😮 Aivan jäätävän hyvän näköne!

  2. aivan UPEA tukka!! siis kampaus että väri! olen pitkään tehnyt tutkimustyötä täydellisestä kupariväristä, ja tuo näyttää juuri sellaiselta! saako kysyä, millä värillä olet värjännyt hiuksesi?

    1. Kiitos paljon! <3 Pahoin pelkään että oon aika huono antamaan neuvoa hiusvärin suhteen. :/ Värjäsin hiukset viimeksi toukokuussa pitkästä aikaa, sellaisella kahden sävyn sekoituksella (kirjoitin siitä silloin kirkkaanpunasen colormaskin ja olin pari päivää ihan punapää, mutta siitä ei pitäisi olla enää mitään jäljellä. Hiusten pituuksissa on varmaan jotain jämiä edellisestä hiusväreistä, mutta muutoin tää nykyinen sävy on tosi lähellä mun omaa luonnollista hiusväriä. Toki se on näissä kuvissa saanut sävyynsä lisää kirkkautta ja voimakkuutta, kun oon tuunannut kuvien kontrasteja yms omaa silmää miellyttävämmiksi. Luonnossa tää hiussävy on lähempänä punaruskeaa kuin kuparia.

  3. Siis wautsi! Eipä ihme että on tullut kehuja, aivan upea letti! Ja sulla on kaiken lisäki niin kauniin väriset jaa ihanan pitkät hiukset!

    1. Kiitti! 🙂 Oli kyllä ihana, haikailen ton perään edelleen. Oli niin sääli purkaa se. :'(

  4. Mieletön kampaus!! Ja kyllä kuvatkin on musta tosi hienot, hyvä vaan että tausta on neutraali, pääsee kampaus ja asu mahtavasti esiin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *