Mobiiliystävällisiä muutoksia

Pikaiset informaatiomoikat! Muutin blogin ulkoasu hiukan, edellisen ulkoasun tyylissä pitäytyen mutta toisaalta kumminkin merkittävällä tavalla, ja saman blogi-designerin kanssa kuin edellisenkin ulkoasun. Aika kätevää ajansäästöä kun ei tarvii itse häärätä loputtomiin koodien kanssa… Mutta nyt siis tämänkin blogin pitäisi olla paremmin luettavissa mobiililaitteilla sun muilla älyvehkeillä, ainakin tekstien osalta!


Muita muutoksia on lähinnä se, että sivupalkki vaihtoi vasemmalta oikealle, suosituimmat postaukset ovat jatkossa sivun alalaidassa, ja ylävalikko on ensin bannerin alla ja sitten alaspäin scrollatessa tarrautua kiinni sivun yläreunaan (myös mobiilissa sellaisena viivamerkkinä). Sen sijaan Indiedaysin ylävalikon pitäisi pysyä ylhäällä eikä enää scrollautua mukana. Tämän hetkisen leipätekstifontin saatan kyllä vielä muuttaa joksikin luettavammaksi…

Jotain epäsopivuuksia tietty saattaa olla noiden sivupalkin härvelien kanssa, mutta pääasia että tekstit ovat paremmin luettavissa & kommentoitavissa myös muutenkin kuin tietokoneiden näytöiltä! Nimim. itsehän ehdin lukea blogeja kätevimmin luennoilla tai bussissa juurikin kännykän kautta…

Sitten kun saisin tuohon sivuun vielä jonkun mukavan kuvan itsestäni, niin olisin taas hetken tyytyväinen. 😀

Kuulisin mielelläni miltä tää näyttää / miten tää toimii teidän laitteillanne!

Mukavaa keskiviikkoa kaikille!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

4 Responses

  1. Tosi kiva tää ulkoasu! Varsinkin kun itsekin todella usein luen blogeja puhelimella, niin helpottaa paljon! 🙂

  2. Hyvältä näyttää tää uusi ulkoasu. Ainut ongelma on etten pysty zoomaamaan sun postausten upeisiin kuviin, noita sun road trip -kuviakin kun on ennen ollut niin kiva katella koko näytöltä.

    1. Kiitos! Jep, huomasin itekki saman. :/ Se on harmi, mutta toisaalta nyt teksti on luettavampaa. Ja jos näytön kääntää vaaka-asentoon niin kuvat voinee nähdä ainakin vähän suurempina. 🙂 Ja ainakin jo kuvat avaa uudessa välilehdessä niin sitten pystyy erikseen zoomailemaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *