Kukitettu nainen mustissa

Näitä kuvia mun piti laittaa jo ennen vappua, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan… Eli tähän väliin kuvia tuosta toissa viikonlopun Indiedaysin Blog Awards juhla-asusta.

Se oli kaikenkaikkiaan aika erilainen asu, kuin mitä yleensä oon tottunut päälleni pistämään, mutta jos joskus yrittää vähän ratkoa niitä omia juurtumiaan, voi ehkä löytää itsestään uusia puolia. Ja voihan sitä palata sitten takaisin niihin kaikkein omimpiin uomiinsa, jos siltä tuntuu.

Tuo rennon mallinen musta Vilan maksimekko oli muutaman euron löytö UFFista, kengät pari päivää ennen juhlaa tehty kiirehankinta Skopunktenilta ”koska tämmönen metrimake näyttää urpolta maksimekossa ilman oikeanlaisia korkkareita”. Mulla ei tuon mallisia kenkiä entuudestaan ollut, ja nuo osoittautuivat kyllä tosi mukaviksi! Tuon parilla kukalla koristetun nilkkaköynnöksen tein samalla tyylillä alumiinilangasta ja kukkateipistä kuin tuon puolikkaan seppeleen, ja tuo läpinäkyvä käsilaukku oli aikamoinen heräteostos, joka kuitenkin sopi kukkakoristelun kera kokonaisuuteen oikein hyvin. Tuo laukun pinta heijastaa aika paljon valoa näissä kuvissa, tarkemmin sen näkee tuosta aikaisemmasta, samasta päivästä kertoneesta postauksesta.

Mun alkuperäisissä visioissa tää asu oltaisiin kuvattu jossain tyylikkään urbaanissa kaupunkimiljöössä, mutta sateen pelossa päätin otattaa kuvat ihan kodin nurkilla ennen stadiin lähtemistä. Ainakin siinä pystyi jättämään koko kameran pois illan matkatavaroista, kun kuvat oli saatu napattua.

Mutta pakko kyllä nyt kehaista näitä kuvia tai erityisesti niiden ottajaa, eli mun veljeä. Hän ei harrasta valokuvausta eikä ole asukuvauksenkaan osalta mitenkään kokenut, enkä mä edes ole mikään helppo malli kuvata. Ja niin vaan jaksoi mun pyynnöstä vääntäytyä vähän metsään tarpomaan ja kuunteli kärsivällisesti ohjeistusta, jaksaen yrittää uudelleen jos ensimmäisellä yrittämällä pää jäikin puolikkaaksi tai nilkat katkesivat ulos kuvasta. Ja lopputuloksena oli näinkin monta hyvää kuvaa, kohtalaisen lyhyestä kuvailuajasta huolimatta! Kiitos Lauri. 🙂

Mukavaa viikonalkua kaikille!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

14 Responses

 1. voi että miten IHANIA kuvia!! ♥ sulla on kyllä luonnonlahjakkuus veli, mun veljen ku laittais kameran taakse ni siitä ei kyllä tulis yhtään mitään :'D

  1. Haha ihan mahtava kuulla, mä välitän veljelle nää terveiset! 😀 Kuka ties ehkä se vois innostua valokuvaamisesta enemmänkin, mun mielestä pienellä opastuksella siltä vois löytyä silmää myös ihmiskuvaamiselle, vaikka luonnosta enemmän tykkääkin (jätin mun kameran hänen hoiteisiinsa tuolloin kun lähdin tolta kuvauspaikalta suoraan stadiin, niin myöhemmin sieltä muistikortilta löytyi jotain ylimääräisiä luontokuvia). 😀

  1. Vähän semmonen keijumeininki! Mutta siis kiitos paljon, sekä mun että kuvaajan puolesta! 😀

  1. Voi kiitos! Haha kiva kuulla, vaikka ite oon tällä hetkellä ihan totaalisen kyllästynyt näihin. 😀

 2. Ihana Helmiii 🙂 Toi sun laukku on niiin super ihana! <3 Olikko tehny sen itte vai mistä se oli?

  1. Moii, kiitos! 🙂 En oo tehnyt itse (vaikka tiiän kyllä että sekin olis ihan mahdollista, näin jonkun blogissa joskus!) vaan ostin sen parin muun vaatteen kyljessä hetken mielijohteesta Sheinsidesta tossa aikasemmin keväällä. 😀

 3. Vau, näytät upealta! ♥ Ja sun veljesi on tosiaan selkeesti luonnonlahjakkuus! 😀

  1. Kiitos paljon! 😀 Haha kohta sitä on kehuttu niin paljon että nousee vielä päähän. :—D No ei, oon tosi ilonen että näinkin monta kuvaa onnistui (ja oli muitakin asetelmaltaan hyviä mut mun ilmeet oli huonoja :D)!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *