Ulkoasu uudistui!

Hei kaikki! Pahoittelut tästä muutaman päivän varoituksettomasta hiljaiselosta. Oon kyllä ollut lähes kokoajan täällä ruudun takana, mutta postauksia en ehtinyt kirjoittaa: siinä missä pitäis varmaan alkaa tehdä sitä kevään viimeistä kouluduunia, rupesinkin vääntämään uutta ulkoasua blogille.

Tai siis yritin vääntää. Käytin pari täyttä vuorokautta koodien kanssa kamppaillessa, mutta kuten aiemmin sanoin, tällaisten asioiden suhteen mun visiot eivät ihan vastaa samaa tasoa mun omien taitojen suhteen. Aikamoista räpiköimistä siis… Ja oon niin tarkka kaikkien yksityiskohtienkin suhteen, että itteänikin hirvittää!

Lopulta en vaan enää jaksanut, ja päädyin hommaamaan mahdollisimman lähelle niitä visioita osuvan ulkoasun Etsystä. Sitäkin sai etsiä lukemattomien tuntien ajan, mutta päädyimpä edes johonkin, saadakseni itselleni mielenrauhan.

Suoraan sanottuna, tää on aika radikaalia mulle. Varsinkin jos ottaa huomioon, että tää uusi ulkoasu on todella yksinkertaisen näköinen. Ainakin sillä mittapuulla, johon mun blogissa on yleensä totuttu.
Muistatteko näitä vanhoja ulkoasuja, blogin vanhan nimen ajoilta, ennen vuosien 2013-14 vaihdetta?


Mun blogin ulkoasut ovat yleensä tosi runsaita: oon karttanut liikaa yksinkertaisuutta, vaikka se oikeasti miellyttää mua itseäkin. Kerran mun parhaalle kaverille jutellessa mun päähän pälkähti, että mun blogi on niin kuin lihava nainen. Runsas, kurvikas, värikäs. Monipuolinen. Ehkä vähän semmonen kotikutoisiin vaatteisiin pukeutuva leidi. Niin sisällöltään kuin ulkoasultaan.

Ja meinaan, että kaunis kyllä juuri sellaisenaan, ja sellainen kuin oon halunnut. Mutta vertaus tulee siitä, kun niin lukemattoman monet muut blogit ovat niin sisältä kuin ulkoa laihoja, siroja, todennäköisesti mustavalkoisiin tyylikkäisiin vaatteisiin pukeutuvia, siihen suosituimpaan muottiin sopivia, kauniita naisia, siinä missä mun blogi on semmonen runsas lihaisampi nainen niiden joukossa. Jos ymmärrätte mitä tällä ajatusleikillä tarkoitan. 😀
Tätä vaihtuvakuvaisella bannerilla varustettua ulkoasua kestikin reilun vuoden verran!


Mutta tavoistani poiketen halusin tällä kertaa ulkoasuksi jotain tällaista minimalistista ja kevyempää – sellaista, joka antaa enemmän tilaa myös itse postausten kuville esiintyä edukseen.

En osaa sanoa, kuinka kauan viihdyn näissä raameissa, mutta jonkin aikaa kumminkin. On mulla mielessä muitakin, ”runsaampia” ulkoasuvaihtoehtoja, mutta tähän väliin oli hyvä poiketa ihan eri tielle. Eikä tosiaan oo varaa tai halua ostella jatkuvasti uusia ulkoasuja (haha vähän niinkuin ostaisi blogille uudet vaatteet), vaikka ne eivät paria kymppiä enempää maksaisikaan.

Joten tämän kera mennään nyt, vaikkakin jotain muutoksia, hienosäätöä ja virheiden korjailua on vielä tulossa ja tekeillä… On muuten aika piitä aika siitä, kun sivupalkki on viimeksi ollut tuolla puolella ruutua!

Mutta niin, mun lisäksi tätä ulkoasua tuijottanee aika monta muutakin silmäparia. Mitä te pidätte? Toimiihan tää kaikilla?


Mä voisin nyt vaikka nukkua vähän…

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

8 Responses

 1. Hei hani! Näyttää kivalta:) Mutta voisko fonttia saaha isommaksi? Koska kännykällä luettuna en meinaa nähä millään zoomaamatta, ja jos zoomaa niin sitte pitää seilata reunalta toiselle

  1. Kiitos! Aika jännä, mulle tekstin koko oli kännykälläkin ihan sopiva. 😮 Mut hyvä kun sanoit, katson josko pystyisin tehä asialle jotain!

 2. Itse ehkä pidin entisestä enemmän, ollessani runsaamman puolestaliputtaja, mutt on tääkin kaunis. Pelkistetty, linjakas. Yks osa sun blogin monipuolisuutta, ja must tuntuu ett tällä ulkoasulla postausten kuvat pääsee kunnolla oikeuksiinsa, koska ne on oikeesti tosi näyttäviä, vaikka oiskin arkipäiväsistä asioista.

  Ja ihana toi profiilikuva tossa sivussa, tuo kivasti väriä ^^ Mun silmissä sun blogi on aina ollu jotenkin "massabloggauksen outolintu", hyvällä tapaa. Tarpeeks lähellä massabloggausta jotta monet samaistuu ja uskaltaa samaistua, monipuolisuudessaan helppo tarttua lukijana, vähän kaikenlaisille ihmisille. Mutt toisaalta sit taas hyvin omaperäinen ja persoonallinen, ja tuntien selailun jälkeenkään en oo löytäny netistä oikein mitään vastaavaa, jota oikeasti jaksais lukea. En tiedä, ehkä se on kuten sinä? Tyylikäs ja todella persoonallinen, erottumatta kuitenkaan negatiivisesti. Erilaisuus kun helposti kerää niitäkin katseita. Ehkä blogi kuvaa pitäjäänsä. Joo, moi, ehkä nyt lopetan höpinän 😀

  tl;dr: Hieno ulkoasu, kivaa vaihtelua ja odotan innolla, miten tää näyttäytyy kuvakkaampien postausten kanssa. Tosin komppaan kyllä anonia ylhäällä, jouduin suurentaa selaimen sivuja ett näin lukea. Toisaalt oon puol sokee nii voi olla siitäkin. ^^'

  1. Ahaha ihana syväananalyysi, kiitos! 😀 Mä kans jotenki arvasin, että sä pitäisit siitä edellisestä tätä enemmän. :') Mä tosiaan ehdin jo tulla toisiin ajatuksiin ton bannerin kanssa, saattaa olla että se muuttuu vielä (vaikken ookaan varma, miten). Ja profiilikuvan suhteen mietin, josko siinä olisi yhden kuvan sijaan semmonen jossa vaihtelee muutama kuva, kuten.vanhan ulkoasun bannerissa..? No mut joo, oompahan edes taustaan ja sinänsä kokonaisuuteen tyytyväinen, vaikka ne oleellisimmat katseenkiinnittäjät eivät mun mielestä ihan toimi. 🙂

   Pitää joo ilmeisesti katsoa vähän tota fonttia, vaikka mulle itelleni se on kyllä ihan sopivan kokoista lukea, niin läppärin näytöltä kuin kännykästä. Ehkäpä fontin muuttaminen auttais, hmm…

 3. Eikä mikä nostalgiafiilis tuli noista vanhoista ulkoasuista! Muistan noi kaikki, ihan hassua että niinkin kauan tullu tätä blogia seurattua. Mutta en mä täälä enää olis jos en tästä tykkäis joten siis hyvää työtä sulta 🙂 Ja hieno tää uuskin ulkoasu, tosiaa vähän erilainen kun ennen mutta tuo ihan kivaa vaihtelua kuitenkin!

  1. Jeee tosi ihanaa että joku on jaksanu noinki pitkään matkassa mukana! 😀 Jotenki kyllä ihmeellistä miten tää aika onki kulunu… Mutta siis, kiitos! 🙂

 4. Noniin! Nyt on oikein hyvän kokonen ja luettava ainakin mun näytöllä:) tää kommenttikentän teksti on tositosi pientä, mutta ei häiritse samalla lailla ku ite leipätekstissä:)

  1. No hyvä juttu! Sittenku vielä tietäis, mikä oli se juttu joka sen sai suurennettua, kun mulle nää on näyttäny muutoksista huolimatta samalta kokoajan, sekä läppärillä että kännykällä… 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *