#Löhölahna

Miten pukeudutaan silloin, kun setti ei ole sitä sievää asuluokkaa, jolla julkisesti edustetaan? Mä hengasin juuri monen viikon lomasta valtaosan samoissa mukavissa rynttyissä, ja oikeastaan piti postata niistä jo viime viikon puolella, mutten löytänyt sille aikaa. Tääkin viikko on tuntunut jo ihan älyttömän pitkältä, vaikka nyt on vasta keskiviikko… No, kuulumisista lisää myöhemmin.

Toisaalta, kyllähän tää osuu menneiden lomapäivien lisäksi myös viikonloppuihin ja iltoihin (kuten tänään), tää mun sohvalla lahnaamiseen suunnattujen löhöasujen ehdoton kingikombo: Coca Cola -lökärit, tommonen Cubuksen ohut rento pitkähihainen, villasukat ja yleensä myös pörröinen superlämmin fleecetakki. Tai sitten vaikka sohvapeitto.

Sen sijaan kotilöhöasun vakiovarustukseen ei kuulu rintsikat, eikä aina meikkikään, ja tommonen sutturanuttura onnistuu vain niinä päivinä, kun ei mene ulos tai valokuvaa omaa naamaansa. Se on niinku mikäkin luonnon sanelema laki, että niissä onnistuu vain silloin, kun ei yritä. Ja sitten pakkanen tekee hiuksista übersähköiset, kosteus lätistää ne myöten kalloa, kaulaliina pyöräyttää kammottavia niskatakkuja… ja niin edelleen.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

6 Responses

 1. Ahhahaa, tosi houkuttelevan kuuloinen asu tää löhölahna.. 😀 Ei kotona jaksa olla hienoissa vaatteissa…parempi kun vaatteet on mahdollisimman huomaamattoman tuntoiset päällä!

  Ja minunkin hiukset sattuu aina kotipäivinä näyttämään yllättävän hyviltä, kummallista kyllä.. Yritä sitten tietoisesti väkertää samanlainen lookki jonakin päivänä kun ois menoa. Not gonna happen.

  1. En tienny mikä olis kuvaillu mun laiskaa oloa paremmin. 😀 Nimenomaan rentoiluvaatteet ei saa tuntua, paitsi että talvella niiden pitää pitää lämpimänä!

   Haha sori jos oon huojentunu ettei toi oo vaan mun ongelma. 😀

 2. Melko samannäkösissä vermeissä mäkin lomani (ja viikonloppuni, ja iltani…) löhöilen xd Tosin mulla housujen virkaa toimittaa joskus pelkät sukkahousut koska ne on nii mukavat 😀 ja villasukat on ihan vakiovaruste. Ja olennaisintahan näissä asuissa on se ettei vaatekappaleet edes yritä sopia keskeenään yhteen vaan se mukavuus on se juttu!

 3. Toi on niin totta, hiukset on hyvin vaan sillon kun ei yritä, on vaan yksin himassa! Mä onnistun tässä jopa tekemättä mun hiuksille yhtään mitään: kouluaamuina ne on ihan hirveet ja pakko käydä suihkussa. Mut sairaspäivänä tai tylsänä lauantaina ne on täydelliset prinsessahiukset heti ku jaksan nostaa pääni tyynystä (kauneus kyllä katoaa jos päätän sittenkin lähteä johonkin). Mut löhölahna-asu on täydellinen niihin kotipäiviin <3

  1. Kamalaa on kanssa se, kun joskus ne hiukset onkin yhtäkkiä tosi hyvin just sillon ILLALLA, kun sun pitää mennä A. nukkumaan tai B. suihkuun. Siinä on kyllä haikeutta, kun tietää että kummatkin tuhoaa sen mitä siitä peilistä näkee. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *