Kotimaan rajat puisessa taulussa

itsenaisyyspaiva-koriste

Itsenäisyyspäivän kunniaksi jotain kotimaahan liittyvää. Tää samainen idea on oikein monipuolinen monessa sisustusjutussa, ja nyt siis muokattuna jotenkin Suomeen liittyvään muotoon. En ole mikään yli-isänmaallinen ihminen, oon globaalin ajan nuori. Mutta kyllä sitä oman kotimaansa itsenäisyyttä kunnioittaa. Vaikka kaikilla ei ole täällä hyvä olla, ei voi olla varma, olisiko jossain muualla sitten kokonaisuudessaaan mitenkään sen parempaa olla. Suomikin on sitä millaiseksi ihmisen sen tekevät, millaiseksi se kehitetään, ja mä ainakin aion omalta osaltani jotenkin kantaa korteni siihen kekoon.

Mutta se siitä löpinästä.

Tämän ns. Suomikuvan tekoon tarvittiin laudan pätkä, pieniä nauloja, vasara ja ompelulankaa.

Hommaa helpotti myös tulostettu kuva Suomen rajoista, että mittasuhteet menivät mahdollisimman oikein.

naula-taulu naula-taulu naula-taulu naula-tauluitsenaisyyspaiva-koriste

Tämä on myös aika mukava lahjaidea jollekin joka tykkäisi pitää tällaista taulua näkyvillä vaikka koko vuoden läpeensä, kuten vaikka isovanhemmat tai muut. Ja jos haluaa huomioita erityisesti jonkun paikkakunnan, naulaa sen kohdalle nauloja vaikkapa sydämen malliin, ja vedä reunoilta kaikki langat siihen sydämen nauloihin kiinni, niin että se alue jää ilman täyttöä ja erottuu muista osista.

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

2 Responses

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *