Tähtisimmu

Mä en pahemmin harrasta tuotearvosteluita. Suurin syy lienee se, kokeilen tosi harvoin mitään uusia tuotteita yhtään millään osa-alueilla – juurrun niihin tiettyihin hyviksi todettuihin merkkeihin, ettei vaan tulisi mitään vikaostoksia ja kuluisi turhaan rahaa. En varmaan oo ainoa? Mutta kuitenkin, joskus on hyvä tehdä poikkeuksia sääntöihin, eli tässä on nyt pitkästä aikaa yksi ”käyttökokemuspostaus”.

Meikit ovat vaikeita. Niiden hinnat vaihtelevat kohtuullisista sikamaisiin, eikä silti voi olla varma, onko se lopulta se hinta, jonka mukaan laatu määräytyy. Mun meikkipussin sisältö onkin ihan sillisalaatti, on Lumenen kasvovoidetta, Diorin BB-voidetta, Maybelinen puuteria ja tärkeimpänä yleensä Lancômen ripsari. Jos mennään noihin kalliimman puoleisiin merkkeihin, niin meikkivoiteen ostin aikoinaan hetken mielijohteesta abiristeilyltä – kuinkahan kauan siitäkin on, puoltoista vuotta?! Pirskatin riittoisaa tavaraa siis ollut, ja edelleen jäljellä! En tiedä, olisiko mulla varaa ostaa enää samaa uudestaan, mutta tyytyväinen oon ollut. Lancômen ripsareita aloin käyttämään äidin esimerkistä, ja oon häneltä yleensä saanut ne ”jo hiukan kuivahtaneet mutta käyttökelpoiset” -putellit, kun äiti on ostanut itselleen uuden.

Mä en tiedä meikeistä paljoa mitään, mutta ripsarit ovat kyllä yksi vaikeimmista tuotteista koittaa valita kertaheitolla sopiva. Jokaisella on muutenkin omanlaisensa ripset, eikä itselle välttämättä sovikaan se sama maskaramerkki, joka kaverilla näyttää niiin hyvältä. Tässä kuitenkin vähän käyttökokemuksia L’Oréal Paris So Couture -ripsiväristä*, koska oon ite ollut siihen tyytyväinen (ja kuullut joitain imartelevia kommenttejakin, jotka ovat joskus pelastaneet jonkun huonon päivän).

tyttotytto

Kerrassaan ihana tuo silmäpussinen ”moi en olis halunnu herätä tänään” -lähtötilannekuva. En halunnut spämmätä enempää omaa naamaa, lähikuvat voi tsekata täältä.

Mutta joo, kyllä mä sanoisin, että tästä on haastajaksi sille mun ikisuosikki Lancômelle. Samaan tapaan tällä saa ripsistä luonnollisella tavalla näyttävät ja paakuttomat. Huonoin puoli lienee, että mulla ainakin ripset suoristuvat ripsiväriä laittaessa, jonka takia ne on pakko taivuttaa ripset vielä uudestaan sen jälkeen, kun sen ripsarin on jo laittanut. Ja siinäkin pitää ensin odottaa, että väri on ehtinyt vähän kuivahtaa, tai muuten suuren osan tökötistä löytää siitä ripsientaivuttimestaan.

Hyvän taivuttamisen jälkeen ne ripset kuitenkin myös pysyvät taivutettuina, ja tää on se missä tää yllätti erityisen positiivisesti. Olisi pitänyt ottaa tähän vielä vertailukuvaksi tilanne siitä, miltä ripset näyttävät 12 tuntia ripsarin laittamisen jälkeen, mutta kuvan puuttuessa voin ihan vaan sanoa, että kyllä pysyy – mikäli ei valuta kyyneleitä tai saa vesisadetta naamaansa, koska sillä on voimakas pandasilmävaikutus.

Mä en oo tän merkin ja Lancômen lisäksi käyttänyt muita kuin joitain Lumenen ripsareita, jotka eivät koskaan oikein vakuuttaneet. Löytyykö teiltä jotain luottoripsarimerkkejä? Tai muita tuotteita, joissa valikoimaa kyllä riittää mutta joku tietty nousee ehdottomasti muiden yläpuolelle?

*Tuote saatu

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

14 Responses

  1. Koska ripsari, muuten umppalumppa. :—D Eiku meinaan siis kiitos!

 1. Pakko kommentoida tohon luottoripsari kohtaan että kaikki lumenen ripsivärit – aina kun sattuu olemaan joku alennuksessa niin pakko ostaa, vaikka vanhaa olisi jäljellä. Itellä on myös se ongelma et ripset menee tönkkö suoriksi ja pakko taivuttaa uusiks mutta esimerkiksi se lumenen blueberry curl pitää taivutetut ripset taivutettuina levittämisen jälkeenkin 🙂

  Ps. Kuten aiemmin mainittu, siulla on tosi kauniit silmät 🙂 !

  1. Hyvä kuulla jos jollain toimii Lumene! 🙂 Mä en niistä silloin aikoinaan muista erityisemmin pitäneeni, tosin käytin niitä siitä huolimatta monta vuotta perättäin… wat. 😀 En kai jaksanut silloin kauheasti välittää!

   Paljon kiitoksia! :>

  1. Voi kiitos! :'> Mä ainakin suosittelen!

   Ja ainiin unohtu tuosta postauksesta mainita, että tää ripsari jopa tuoksui hyvältä. :0 Silleen hennosti, ei liian voimakkaasti!

  1. Ite sain tuon osana L'Oréal Parísin tuotepakettia, kun laitoin raitoja hiuksiin ja päätin siinä samalla osallistua L'Oréal Parísin ja Indiedaysin Glam Preferance -kampanjaan (sen mun postauksen löytää täältä). Mutta kaupoissa tää taitaa maksaa vähän alle 20 euroa, netistä voinee löytää halvemmallakin. 🙂

 2. Aivan ihana ripsari!! :)) ei vaikuta yhtään paakkuselta ja se on minulle tärkeintä!! :))

 3. Oi wau, pitääkin kokeilla tuota 😀 Mulla on aina vaikeuksia hyvän ripsarin löytämisessä, tuntuu että kaikissa on joku huono puoli. Tähän mennessä mun suosikki on ollu Oriflamen yks ripsari, mutta sitä on niin hankala ostaa ku pitäis tilata netistä ja äh…

  1. Omasta puolestani voisin kyllä suositella tätä! 🙂 Joo meikkien tilaaminen netistä voi kyllä käydä rasittavaksi…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *