Elokuinen arvonta

Aloitetaan elokuu erityisesti, kun tää kuukausi tietää muutenkin kaikkea mukavaa! Tai oikeastaan ainakin kahta mukavaa. Sitä, että päästään tutor-porukan kanssa hyppäämään takaisin yliopistomaailmaan hiukan etukäteen orientaatioviikon merkeissä, kun uudet fuksit saapuvat TTY:lle paimennettaviksi. Toinen on se, että täytän 20. Toisaalta jee, kun mä en sitten niin sanotusti ole enää ”teini”, mutta toisaalta, äidin sanoin parikymppisenä käydään jo kolmatta kymmentä. Hrr…

Mutta siis oli tähän mitään syytä tai ei, päätin nyt kuitenkin laittaa arvonnan pystyyn.

neulottu-siksak-meikkupussi

Arvottava ovat L’Oreal Parisin luomivärikynä sävyä Ocean blue, sekä ihan nimenomaan tätä arvontaa varten tekemäni meikkipussi (jota tosin voi käyttää myös vaikka penaalina).

neulottu-siksak-meikkupussi
neulottu-siksak-meikkupussi

Meikkipussin ulkopuoli on neulosta ja sisäpuoli tummansinistä farkkumaista kangasta. Neuloksen siksak-kuvio on väriltään kirkasta neonpinkkiä (jolle kuvat eivät ihan anna oikeutta), ja oli muuten ensimmäinen siksak-neuloskokeiluni ikinä. Aika hyvin onnistui, vaikka itse sanonkin. Täytin pussukan kuvia varten vajaalla lankakerällä ja stabiloilla, että sen oikea muoto tulisi paremmin ilmi.

Mulla ei ollut tuohon mitään kaavoja vaan tein ihan soveltamalla, ja suunnitelmat muuttuivat aina vähän sitä mukaa kun etenin. Voisi siis sanoa, että aika uniikki meikkipussi kyseessä!

neulottu-siksak-meikkupussi

Luomivärikynä on luonnollisesti uusi ja käyttämätön. Sain sen osana L’Oreal Paris -tuotepakettia, jonka ansaitsin heidän hiusvärjäyskampanjaansa osallistumisesta. Sävy on kuitenkin mulle vähän liian villi, joten parhaaksi vaihtoehdoksi muodostui erään lukijan ehdotus arpoa luomivärikynä täällä blogissa.

neulottu-siksak-meikkupussi

Tämä arvonta on tarkoitettu erityisesti blogini vakituisille lukijoille, jotka seuraavat blogiani esimerkiksi bloggerin, facebookin, bloglovinin tai blogilistan kautta.

Voit osallistua arvontaan kommentoimalla jotakin tähän postaukseen. Muista lisätä kommentin perään toimivaa sähköpostiosoitteesi, jotta saisin arvonnan päätyttyä voittajaan nopeasti yhteyden. Jos osallistut anonyymina, lisää perään myös joku nimimerkki.

Mikäli haluat lisätä voitonmahdollisuuksiasi, jaa tämä postaus facebookissa, tai tykkää siitä blogin facebook-sivulla. Jos teet näin, kerro siitä osallistumiskommentissasi, niin siitä napsahtaa yksi lisäarpa.

Osallistumisaikaa on viikonlopun yli tiistaihin 5.8. asti! Onnea arvontaan tasapuolisesti kaikille. 🙂

// Arvonta on päättynyt!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

29 Responses

 1. Ihana pussukka! Rakastan niin paljon kaikkea käsintehtyä, olis kyllä mahtavaa voittaa tuo.:) Etenkin kun syksyllä alkaa yliopisto-opinnot, niin olis enemmän kuin mahtia alottaa opinnot noinkin coolilla penaalilla ja se varmasti tois potkua opiskeluihinkin.;)

  Osallistun siispä arvontaan ja tykkäsin postauksesta fb:ssä!
  [email protected]

 2. Söpö pussukka,tulisi varmasti käyttöön penaalina 🙂 Tykkäsin muuten facebookissa nimellä Satu Kiuttu! Sähköposti on cottoncandy @ hotmail.fi

 3. Mä en taida osallistua arvontaan kun asun niin kaukana ettei tuu postimaksuja 😀 Mut tosi kiva pussukka!

  1. Kyllä niitä postimaksuja tulee jonkin verran vaikka kohtuu lähellekin postittaisi, oon kyllä varautunut. 😀 Onneksi tälle ei kokonsa ja painonsa vuoksi pitäisi kovin paljoa hintaa kumminkaan tulla! 🙂 Kiitos!

 4. kai tähän saa siis osallistua ihan muutki ku lähelläa asuvat,tuli tosta ylemmästä kommentista mieleen? noo, osallistun silti 🙂 [email protected] ja tykkäsin postauksesta fb:ssä 🙂

  1. Totta kai saa! Oon ottanu huomioon että mun pitää ne postimaksut maksaa, kuten aikaisemmissaki arvonnoissa, suurella todennäköisyydellä arvonnan voittaja on kumminki jostain kauempaa. 🙂 Arpaonnea!

 5. Tosi kivannäköinen pussukka ja muutenkin blogisi täynnä hyviä ideoita/vinkkejä 🙂 Tykkään! puikoiltapujonnu(ät)gmail.com

 6. osallistun arvontaan. blogisi on elämän iloinen!

  terveys1 (at) wippies.fi

 7. Ihana pussukka! 🙂 Oon seuraillut blogiasi jo jonkin aikaa ja ihmettelin heti alusta asti, miksen ole aiemmin tällaiseen helmeen törmännyt! Ja yhdellä arvalla osallistun! [email protected]

 8. ui ihanan värinen toi kynä 🙂 mukana ollaan ehdottomasti, kävin tykkäämäs arvonta kuvasta ja oon lukija bloglovinin kautta 🙂

  [email protected]

 9. Yksi arpa minulle, kiitos!
  Hiisukas (hiisukast(at)gmail.com)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *