Tilannekatsaus: oh+tupak

Esittelyssä olohuone ja tupakeittiö, vai miksikä tämmöstä olohuoneen, ruokailutilan ja keittiön yhdistelmää oikein kutsuisikaan. Sain viimein siivottua kämpän sellaiseen kuntoon, että sitä kelpaa täällä ihan edustuskuntoisenakin esitellä – realistisemman versionhan oon täällä jo aiemmin paljastanut. Mutta tervetuloa, tältä täällä nyt tässä vaiheessa parhaimmillaan näyttää.

sisustus-olohuone-opiskelija-yksio
sisustus-olohuone-opiskelija-yksio
sisustus-olohuone-opiskelija-yksio
sisustus-olohuone-opiskelija-yksio
sisustus-olohuone-opiskelija-yksio
sisustus-olohuone-opiskelija-yksio
sisustus-olohuone-opiskelija-yksio

Pieni valkoseinäinen kämppä olisi ehkä helpointa koristella jollain kliseisillä sisustustarroilla, mutta sellaiset eivät oikein ole yhtään mun makuun… Paitsi ehkä silloin, jos teksti olisi jotenkin erityinen, mutta muuten ne eivät iske. Haluaisin maalata yhden seinistä jollain efektivärillä ja täyttää toisen seinän kuvilla ja tauluilla, mutta näitä visioita en välttämättä saa vielä tässä kämpässä toteutettua. Onneksi nyt on edes mieleiset verhot, ne tuovat jo paljon eloa tähän värittömyyteen.

Tv-tason lokeroiden korit ovat edelleen eri paria, en oo edennyt niiden kanssa enää sen viime syksyn panostamisen jälkeen. Oon lykännyt niiden maalaamistakin sen takia, että haluaisin ensin valita, kumpi malli on parempi, että kumpaankin korilliseen lokeroon saisi tehtyä samanlaisen korin. Mutta noihin meni silloin sen verran paljon aikaa, että en nyt oikein jaksa saada aloitetuksi.

Sain tuon aaltomaljan lahjana Roopelta, se onkin oikein elementissään tämmösessä kämpässä, jossa jopa keittiönpöytä on vain lainattu ja siihen sopimattomat tuolit ovat vieläpä likaiset ja rikkinäiset… joo ei. Halusin sen kuitenkin esille, kun sen verran rakastan suomalaista perinteistä designia. En tähän hätään keksinyt sille mitään siistimpää virkaa, kun en pahemmin harrasta elävien kukkien ostoa, mutta oikeastaan noi tussitkin sopivat siihen aika hyvin. Ja ainakin ne edustavat mua.

Vaikka täällä on paljon sellaista, mistä en pidä (kuten liian valkoiset seinät, keittiön kaakeleiden väri, lattian väri ja siinä olevat jäljet), on hyvä itsekin huomata, että edistystä on tapahtunut. Vaikka sen varmaan huomaakin, ettei sisustus ole asia, jonka priorisoisin listan kärkeen siinä, mihin vähät rahani oikein käytän. Aikaa ja vaivaa sen sijaan voin käyttää sitäkin enemmän.

Tässä huoneessa osapuilleen kaikki huonekalut ja tavarat ovat sohvaa ja expedit-hyllyä lukuunottamatta joko sukulaisilta tai tuttavilta käytettynä saatuja, tai sitten kokonaan itse tehtyjä. Jos bloginkin postauksissa palaillaan menneisyyteen, tässäkin huoneessa näkyvat valkoinen savimaljakkosäästöpossunorsupunotut sanomalehtikorit, muistilapputaulu, sohvatyynyt ja verhot ovat kaikki jo aiemminkin täällä vilahtaneet.

Jos jokin mulla pistää erityisesti silmään, niin se, että säkkituolin päällinen kaipaa kipeästi päivitystä – tuo ysiluokalla päätetty sotkuinen kuosi alkaa olla pahasti aikansa elänyt!

Ja kyllä, puuttuvaa sohvapöytää sijaistaa porrasjakkara.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

16 Responses

 1. Tuo punainen sohva tuo oikein kivasti väriä kämppääsi, muutenkin ihastuttavan näköinen koti sinulla!

  1. Mäki tykkään siitä hurjasti, vaikken etukäteen olisi voinut kuvitella juuri noin räikeään ihastuvani. 😀 Kiitos paljon!

 2. Kotoisa! Ihana tuo sohvan viereisellä seinällä oleva seinäkoriste. 🙂

 3. Ihanaa värien käyttöä ja todella kotoisan näköistä! 🙂

 4. ihanan kodikas yksilö <3 tykkään kovasti 🙂 oot osannu fiksusti käyttää jokaisen neliön

  1. Kiitos paljon! :> Sori että unohdin vastata tähän aiemmin. :s

 5. Voi kun pirteen näköstä! 🙂 Nyt alkoi masentaa oma mustavalkoinen koti. 😀

  1. Kiitos! Haha mä kyllä tykkään mustavalkoisuudesta, mutta tää mun koti ei välttämättä ihan tuntuis omalta sellaisena. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *