Sinisiä mäntyjä – Verhot Vallilan Kallvik-kankaasta

Mä ajattelin tehdä tässä lähiaikoina jonkinlaisen tilannekatsauksen mun kämpän tän hetkisestä yleisilmeestä. Hitaastihan siinä edetään – sisustaminen kun ei mun rahankäytössä ole priorisoituna kovin korkealle – mutta jotain muutosta tässä kymmenen kuukauden aikana on sentään ehtinyt tapahtua.

Sain viime yönä viimeinkin ripustettua ensimmäiset verhot ikkunaan – tai pitäisiköhän puhua yksikössä, kun kyse on vain yhdestä kokopitkästä verhosta. Saattaisi kyllä kaivata toisen samanmoisen viereensä, pitää miettiä sitä asiaa uudestaan seuraavan palkkapäivän tienoilla…

Kuosi on Vallilan Kallvik sininen, se sama, joka mut silloin kevään Vallila Mielentilat -postausta tehdessä hurmasi.

Mun suureksi harmiksi tällä nimenomaisella kuosilla ja värillä varustettuja verhoja ei enää ollut jäljellä, kun tarkoitukseni oli semmoiset Vallilan uudesta verkkokaupasta ostaa. Päähänpinttymä mikä päähänpinttymä, tätä tiettyä kuosia oli silti saatava. Onneksi löysin samaa kangasta muualta, että pystyin ompelemaan siitä itse itselleni verhot. Riitti, kun siistin kaikki reunat kaksinkertaisilla taitoksilla – ei tarvittu edes tankokujaa, kun katon uriin kiinnitys tapahtui tuommoisilla liukunipistimillä, jotka suuren metsästyksen päätteeksi löytyivätkin ihan vain Prismasta.

verhojen-liukunipistimet-prisma
vallila-kallvik-mannyt-verhot
vallila-kallvik-mannyt-verhot
vallila-kallvik-mannyt-verhot
vallila-kallvik-mannyt-verhot

Ai että mä tykkään tuosta. Lisää väriä, sitä on kaivattu. Ja kuvista ehkä huomaa, että mä rakastan noita satumaisia, vaaleanpunaisia auringonnousuja – ja ne sopii hyvin mun satumaisen sinisiin verhoihin, eikö vain?

Vallilalla aukesi tosiaan vastikään tuore verkkokauppa, kannattaa käydä tutustumassa jos huvittaa! Kevään Mielentilat -kokoelma on kuulema myyty vauhdilla, siksi mäkään en mäntyverhojani sieltä löytänyt. Mikäli satutte löytämään jotain mieluista, koodilla SS14VALLILA saa 15% alennuksen. Koodi on voimassa elokuun loppuun asti. 🙂

Mulla on nyt tällä viikolla paljon töitä ja pitkiä vuoroja – iltapainotteisia vieläpä. Ne ovat tämmöselle aamu-unisille kaikkein vaikeampia, varsinkin jos päivän aikana pitäisi ehtiä tehdä jotain ennen töiden alkua. Mutta postausideoitakin olisi, joten katsotaan, mitä saan aikaiseksi. Yritän ainakin.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

6 Responses

  1. Ompa ihana verho – tosin en mää kotiini tuommosta huolis, mutta kun miettii sitä millaisen kuvan susta on tän blogin kautta saanu ni on kyllä ihan sun tyylinen kuosi verhossa nyt! 🙂

    Ite tilailin kesän alussa Vallilan Amanda-verhon turkoosilla kukkasilla – suht riskillä sinänsä, kun ei tuota enää missään kaupassa ollut nähtävillä, vain verkkokaupoissa myynnissä. Ihanaksi se kuitenkin paljastui! Onkohan tuo muutenkin joku poistuva malli, kun kodin1 ja netanttila myyvät sitä 30€ kappalehintaan sen 60-70€ sijaan. Pitääkin äkkiä tilata toinen, jos mä vaikka joskus satun muuttamaan kotiin jossa olis tarvetta kahdelle Amandalle – nykyisessä kämpässä on vain yhdellä seinällä ikkunat, joita nyt sitten koristaa kaksi mustaa ja tuo Amanda 😀

    1. Kiitos, ihana kuulla! 🙂 Jooo jos on tehnyt hyvän löydön niin kannattaa hamstrata talteen, ettei jää kaivamaan hampaan koloon sit jos myöhemmin haluiskin muttei saa. :s

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *