Jäynävideoita


Tämän postauksen julkaisuaika on etukäteen ajastettu.

Näytin teille meidän fuksijäynävideon vappuna, mutta tulihan noita jäyniä tehtyä muitakin. Kaksi niistä videoitiin, ja osallistuttiin niillä jäynäkilpailun yleiseen sarjaan. Vaikka millekään sijoituksille ei ylletty, tykätään näistä silti. Ne oli hauska toteuttaa ja videoista tuli mukavia, vaikka itse sanonkin (nimimerkillä kuvauksen ja editoinnin puolella häärännyt).

Jäynät ovat keskenään aika erilaisia, sillä toinen on aktiivinen ja toinen passiivinen jäynä. Kummankin kohde on kuitenkin sama: meidän killan naapurikilta, TaRaKi eli Tampereen rakennuskilta, joita vastaan tai joiden kanssa yleensä kisaillaan. Kiltojen välistä jäynäkisaa ei voitettu, mutta arkkareiden ja raksojen välinen kisa kyllä vietiin, haha. Meillä oli hauskaa, toivottavasti nää viihdyttää teitäkin!

jaynavideo

jaynavideo

Jos ihmettelette asuja, niin ne on vähän niinku semmoset ”hehehe tälleen kukaan ei tunnista meitä ja näytettään hassuilta”-ninja-asut.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *