100000 poks!

Vähän reilut kaksi vuotta on tämä blogi ollut pystyssä, ja viime viikolla meni rikki 100000 sivukatselukerran raja. Pyöreiden lukujen ohittaminen on mun mielestä jotenkin todella jännää, niin tässä kuin ihan vaikka vaan auton ajokilometrimittarissa – lähestulkoon hihkuin kanssamatkustajille perjantaina Espooseen ajettaessa, kun jossain kohtaa matkaa tuli tasan 160000 km mittariin.

Tuo 100000 katselukertaa on joillekin pieni luku, mulle suuri. Oon todella iloinen jokaisesta vierailijasta, onnellinen jokaisesta kommentista ja kiitollinen jokaisesta lukijasta. Vaikka pidän tätä blogia omilla ehdoillani, niin kyllä tästä aika iso pala katoaisi, jos höpöttelisinkin vain itselleni.

helmihytti

Vierailijat löytävät tiensä tänne yleisimmin googlettamalla ohjeita käsityöjuttuihin. Käytetyimpiä hakusanoja ovatkin blogin nimen lisäksi ”unisieppari” ja ”sovitusnukke”. Luetuimpiin postauksiin lukeutuu postaus siitä, mitä se Google readerin loppuminen oikein tarkoittikaan, jota ihmiset linkittivät ympäri nettiä viime kesänä. Toiseksi luetuin on viime keväinen sovitusnukkepostaus, kolmanneksi luetuin kiusaamisesta ja anonyymeistä kertovaan kouluesseeseeni pohjautuva postaus, ja sen huomiosta suurin kiitos menee Emilian tekemälle esittelylle. Siitä eteenpäin kaikki eniten luetut ovatkin diy-postauksia, sitä yhtä pari vuotta vanhaa mikrobrowniepostausta lukuunottamatta.

Ajattelin että tätä lukua voisi jollain tavoin juhlistaa näin pienimuotoisesti, ja paras tapa mitä mieleen tuli, oli jonkinlainen arvonta.

Pääsiäiseen on vielä viikkoja, mutta keräsin silti arvontapottiin vähän pääsiäisteemaisia juttuja: tipuja, rairuohon siemeniä, pari paperikukkaa, piippurasseja ja keltaista kreppipaperia. Näistä riitti kahdeksi setiksi, joten miksipä niitä sitten tunkisi vain yhteen. Ja koska tykkään antaa muilla itsetehtyjä väkerrelmiä, halusin tähänkin arvontaan liittää jotain omaa.

Päädyin ompelemaan tuollaisesta vaaleanpunaisesta velour-tyyppisestä kankaasta sohvatyynyliinan, jonka erityisyys on tuossa kukkamaisessa koristeessa. Väri vähän kirkuu noita keltaisia pääsiäistipuja vasten, mutta ei anneta sen häiritä. Teen tuosta tyynystä luultavasti erikseen diy-postauksenkin, kun ajattelin tehdä itselleni samanlaisen tyynyyn jostain kirkkaanpunaiseen sohvaan sopivammasta väristä.

Arvontaan voi osallistua kommentoimalla tähän postaukseen, mikä on lempparipostauksesi (tai joku jostain syystä mieleenpainunut) täältä blogista, ja viestin perään osallistujan oma toimiva sähköpostiosoite.

Arvon kaksi voittajaa, ensimmäiselle lähtee tyynyliina&pääsiäissetti, toiselle tuo alimman kuvan pääsiäissetti. Osallistumisaikaa on kuun loppuun asti, eli 24.-31.3. 🙂

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

24 Responses

 1. Lempparipostaukseni ovat olleet kyllä viime kesän reilauspostauksesi! Niiden informatiivisuus ja selkeys jäi ehdottomasti mieleen ja varmasti luen ne uudelleen sitten kun reilaaminen on ajankohtaisena täällä suunnassa!

  [email protected]

  1. Ihanaa jos niistä on iloa tai jopa hyötyä! Onnea arvontaan!

 2. Mun suosikkini vois olla vaikka viimevuotisen joulukalenterisi aloitus, eli tämä. Se kun sattui olemaan ensimmäinen postauksesi, jonka luin. En osallistunut arvontaan, mutta jäin seuraamaan blogiasi muuten. Jo tästä ensimmäisestä lukemastani jutusta ilmeni kuvataiteellinen lahjakkuutesi, jota on onneksi päästy näkemään muulloinkin teostesi muodossa.

 3. On vaikea sanoa mitään yhtä tiettyä suosikkipostausta, sillä blogisi on niin uskomattoman monipuolinen! Pidän erityisen paljon kuitenkin tekemistäsi DIY-jutuista (:

  [email protected]

 4. Mä tykkäsin tosi paljon niistä sun reissupostauksista, niistä sai hyviä vinkkejä! 🙂 Toiset mistä oon tykänny oli ne missä näytit niitä yo-mekon tekovaiheita. Oo ja nii joo, se joulukalenterin luukku (olikohan se kolmonen?) missä oli ne lumuhiutaleohjeet, tein meille kotiin niitä ja ne on kyllä tosi kivoja!
  [email protected]

 5. Mun ehdoton suosikki on videopostaus, missä teit niitä kiharoita. Olit niin symppis ja kivan oloinen siinä että tykkäsin kauheesti, vaikken niitä itse kiharoita koskaan kokeillutkaan! 😀 Kaikki diy-jutut on tosi kivoja, oot niin taitava!

  [email protected]

 6. Eniten tykkään ehken sovitusnuken teko-ohjeista. Itsellänikin ollut pitkään jo aikomuksena, minulla siihen projektiin tosin menisi varmaankin kuusi rullaa maalatinteippiä….:( Vaikken ompelekkaan paljoa, oman kokoinen sovitusnukke olisi tarpeellinen virkattaessa/ neulottaessa vaatteita. Tykkäsin kovasti myös viimeisimmästä tyynystä. Hih, itsellä löytyy pakallien velouria,hmn.
  [email protected]

  1. Kyllä sellainen kannattaa tehdä, vaatteiden teko saa ihan uuden ulottuvuuden kun pystyy suoraan tekemään niistä oikean kokoisia. 🙂 Mukava kuulla! Velourit vaan käyttöön pois kaappitilaa viemästä… 😀 Onnea sinullekin arvontaan!

 7. Minusta tämä oli villit kiharat- video oli hyvä vinkki! terv. hukka
  sopeutuja(at)hotmail.com

 8. Rupesin lukemaan muutama kuukausi sitten tätä blogia ja on ollut kyllä hyvä! Kaikkia ihania ideoita. 🙂 Mun mielestä on ollu paras ehkä se videopostaus, jossa teit niitä kiharoita! Kokeilin niitä itekki, mutta ei tullu kyllä yhtä hyvät… Ehkä seuraavalla kerralla. S-posti: [email protected]🙂

 9. Lempipostaukseni sulta on varmaan juurikin se mainitsemasi mikrobrowniepostaus :). Ihana nähdä ettei kaiken tarvitse (blogissakaan!) mennä aivan viimeisen päälle ja lopputulos on silti hyvä. (Olen itsekin väkertänyt noita pariin otteeseen, ihanan helppo ja maukas jälkkäri :)). Olen seurannut blogiasi jo jonkin aikaa, mutta tämä on ensimmäinen kommentointikerta. Pidän sun tyylistä kirjottaa tätä ja sulla on hyviä ideoita! jatka samaan malliin 🙂
  Mun s-posti on [email protected]. Toivottavasti arpa suosii :D.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *