www.helmihytti.fi

Kuten osoitepalkista saattaa huomata, muutokset ovat edenneet siihen vaiheeseen, että sain viimein tehtyä blogille uuden osoitteen ja pienen varpusen kokonaan pois kuvioista: tästä eteenpäin blogin osoite on www.helmihytti.fi. Vanhakin osoite toimii, se on vain määritelty ohjaamaan liikenne suoraan tuohon uuteen osoitteeseen – muutos ei siis vaadi teiltä mitään toimenpiteitä. Myös blogin facebook-sivun osoite muuttui, ja on nykyään www.facebook.com/helmihyttiblog.

Myös banneri vaihtui, ja vaikka muita muutoksia ja hienosäätöjä aattelin vielä ulkoasuun tehdä, niin tuo saa kyllä pysyä tuollaisenaan pidemmän aikaa. Toivottavasti toimii kaikilla, siinä olisi ideana vuorotellen vaihtuilla sellainen neljän kuvan combo. Mitä tykkätte? Kuvat on itse ottamiani, mutta toteutuksesta kiitokset menevät Bambille. 🙂

Yllä muutama kylmä kuva viikonlopulta, johon kuului muun muassa mun ensimmäinen junamatkani Tampereelta Helsinkiin, löhöilyä, neulomista, taivaallista ruokaa ja hyvää seuraa. Ja hiuksiakin tuli vähän lyhennettyä, ja siitä huomaa aika hyvin että on aika pitkät hiukset, kun voi leikkauttaa latvoista yli kymmenen senttiä, eikä eroa meinaa huomata. Muita aiheita sitten myöhemmin tällä viikolla, nyt on pakko painua nukkumaan tai ei tuu koko tiistaista yhtään mitään…

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

8 Responses

  1. Uulalaa, täällä ainakin tykkäillään blogin uudistuneesta ilmeestä ja paljon! 🙂 Erityisesti tuo vaihtuva banneri on mun mieleeni, hieeeno!

  2. oi että, ihan rakkautta tää ulkoasu! noi bannerin kuvat on kaikki niin upeita!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *