Jäinen sunnuntai

talvi-kuvia
talvi-kuvia
talvi-kuvia
talvi-kuvia
talvi-kuvia
talvi-kuvia
talvi-kuvia

Uhmasin säätä ja kaivoin kaikesta pimeydestä ja pakkasesta huolimatta kameran esiin, kun käppäilin kohti koululta kotia aikaisemmin päivällä. Peukalo jäätyi niin että kihelmöi vielä monta tuntia lämpenemisen jälkeenkin.

Mitä muutakaan sitä tekisi hiljaisena, yksinäisenä sunnuntaina kuin menisi kouluun? Vaikka mitä, mutta tällä kertaa meidän kursseihin lukeutuu myös sellaisia projekteja, joita ei voi jättää roikkumaan viimeiseen iltaan. Luonnottoman tuntuista, mutta lienee parasta totutella. Varsinkin kun osa niistä on ryhmätehtäviä, eikä kukaan ei halua sua porukkaan jos olet vain laiska riippakivi. Mun pitäisi jopa hommata sellainen vuosikalenterivihko, että pysyisin kaikesta ajantasalla ja kärryllä. Hurjaa, täähän alkaa tuntua jo opiskelulta.

Joku toinenkin saa tuta pian kaikki opiskelun ilot: sain perjantaina kuulla, että mun paras ystävä sai sittenkin opintopaikan sieltä, minne syksyllä haki. Voi vaan kuvitella miten mahtava on se fiilis, kun on ensin käynyt läpi pettymyksen ja valmistautunut uuteen yritykseen ja monen kuukauden luku-urakkaan, ja sitten saakin puhelun, että tervetuloa, sulla alkais opinnot kolmen päivän päästä. Onnea Ona! ❤

Lumi on ihan kaunista, mutta ei se mun mielestä ole tätä maailmaa yhtään valoisammaksi tehnyt. Mä oon niin vilukissa, että siedän mielummin sadetta ja rapaa kuin pakkasta ja jäätä. Tuo lumi olisi saanut tulla joulukuussa ja lähteä heti nyt tammikuussa, että kevät ja lämpö ja aurinko tulisivat mahdollisimman pian.

Pääsin hiukan eteenpäin tämän ulkoasun tuunaamisessa. Sivupalkista löytyy nyt myös tuollainen pieni facebook-ikkuna, ja bannerin alla olevien linkkien pitäisi myös kaikkien toimia. Niiden sisällöt eivät kuitenkaan ole vielä valmiit, kun en ole vielä ihan varma, mitä kaikkea sinne tunkisin. Tällä hetkellä tuosta arkisto-kohdasta löytyy listattuna käsityö- ja matkapostauksia.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

16 Responses

 1. haha, kävin tsekkailemassa noita bannerin linkkejä, mutta satuin huomaamaan sivupalkin arkistosta että oot sekä vuonna 2012 että 2013 tehnyt täsmälleen saman määrän postauksia :'D

  1. Oonki miettiny että huomaakohan sitä kukaan muu kuin minä, oon sille jonkun aikaa itseni saanut hihitellä kun huomasin sattuman. 😀

  1. Kiitti! Oon käyttänyt näitä ihan hirveesti, kun näissä niin on lämmin fleece/karvavuori sisällä, mikä tekee näistä pöksyistä lämpimämmät kuin edes mitkään mun farkuista! Ostin ne semmosen Groupon-diilin kautta viime talvena, toimitusaika oli vain niin pitkä etten silloin enää ehtinyt käyttää kertaakaan.. Näissä ei lue merkkiä, mutta samanlaisia löytää varmaankin jos googlaa ihan vaan winter leggings. 🙂

  2. !??!?!?! no huhhuh, minä luuulin että ne on vaan ohuet perus H&M leggingsit tms…pitääpä googlailla! 🙂 kiitos!

  3. Haha joo ei sentään, en mitenkää tarkenis sellasilla. 😀 Ole hyvä vain!

 2. Ihania kuvia Helmi! <3 Pitäisi kyllä nyt mahdollisimman pian nähdä, kun silloin Helsingissä oli siitä puhetta! 🙂

 3. kiitos ♥ ja mahtavaa, että uhmasit omaa luontoas vastaa ja jäädytit ittees pakkasessa, ihan ihanat kuvat! 🙂 ♥

  -O uknowwho-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *