Lähtö Liettuaan häämöttää

Kuka mitä missä minne hä?! Minä vaan täällä pakkailen vaihteeksi matkalaukkua. Kamera tyhjennetty, pakkaaminen puoliteissään ja maha täynnä mansikkavaahtokarkkeja.

Hyvällä mielellä vaikkakin päänsärkyisenä, kurkku kipeenä ja kokoajan aivastuttaen. Ai flunssako tulossa, mä mitään kipeeks tuu… Kiva yhdistelmä vaihteeksi, hyvä fiilis mutta kurja olo. Säästyin näiltä kaikilta kiertotaudeilta yo-kokeet ja Kiinan matkan, mutta nyt se ei enää säästele muakaan.

Vielä on monta osaa Kiina matkasta kerrottavaa ja silti tuppaa uutta matkatarinaa. Täähän on vaan kolme päivää, mutta isoporukka mukana – tällä kertaa en oo ainoa abi, vaan koko porukka lähinnä koostuu juuri abeista, ja joukossa on mun lisäksi myös mun paras ystävä JA poikaystävä

Eikä kuulema nukutakaan hostellissa vaan ihan hotellissa! Mutta ei kuulema päästä vierailemaan ohjussiilossa, koska se oltaisiin buukattu torstaiksi, joka sattuu olemaan Liettuassa pyhäpäivä Halloweenin takia.

Lentokentällä pitäisi olla paikalla klo 6 aamulla, ihan niinkuin tässä ei muutenkin oltaisi jo ihan poikki tän kaiken syksyisen pimeyden ja koulujuttujen takia.

Rahaa oon vaihtanut about 100 euron verran liteiksi, sillä ruokailut pitää hoitaa omasta pussista – onneksi ruoka on Liettuassa jonkin verran halvempaa kuin Suomessa. Oon onnistunut jotenkin jännästi törsäämään tässä parin viime viikon aikana aika reippaasti rahaa mm. vaatteisiin, joita ei edes talviaikaan oikein tarkene käyttää… Ehkä se verkkopankkitunnusten luovuttaminen mun vapaaseen hallintaan ei ollut mikään ihan täydellinen idea.

Oi kumpa jostain poksahtaisi joku upee työtarjous, mutta joo, ei tuu tapahtumaan. Vaikka on jo se 18 vuotta lasissa, niin osa-aikaisen kohtuupalkkaisen duunin löytäminen tästä lähialueelta ei ole helppoa. Vois harkita säästämistä, mutta se saa sisäisen shoppaajaholistini huutamaan hoosiannaa.

Tärkeysjärjestyksetkään ei toimi, kun pitäisi pakata sun muuta, mutta jumitun vuorotellen kirjoittamaan tätä ja katsomaan x-factoria (voi kumpa mäkin osaisin laulaa). Aivot toimii puolittain ja silmäluomet lurpsuu.

Kaikki pikkujutut ärsyttää, kuten se ettei meillä ole vielä abiristeilylle tarpeeksi valvojia kasassa, tällä hetkellä 1/5, mikä meinaa sitä, että vaikka kuinka olisi maksanut jo 128 euroa, koko homma tietää suuren määrän rahaa hukkumista taivaan tuuliin, mikäli valvojia ei saada hommattua ajoissa tarpeeksi, koska valvojan hankkinut saa päättää 20 henkilöä, jotka kyseisen valvojan vastuulle otetaan. Argh, aktivoituisin itse, mutta tiedän jo etukäteen, että omasta suvusta tuskin saa ketään revittyä teinirälläyslaivalle chillailemaan yksinään.

No mutta joo, jatketaan aiheista ”Kiina, Liettua ja muu mössö” sitten viikonloppuna, kun ollaan täällä päässä taas kotiuduttu.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

2 Responses

  1. Hitsi vieköön sulla on tosi kiva ja mielenkiintonen blogi! En suoraansanottuna odottanut tätä tasoa demin keskusteluista 😀 Tykkään paljon!

  2. Vimmu: Oi kuinka ihana tulla väsyneenä ja räkätautisena matkan jälkeen koneelle ja bloggeriin ja huomata tällainen piristysruiskekommentti, kiitos tosi paljon! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *