Mitta täynnä kukkaistutuksia

Toki mä tiesin, että kesätöiden loputtua mulla olis vaan se 3 päivää lomaa ennen koulujen alkua. Mutta nyt kun tässä on enää tää ilta ja huominen, niin tziisus että rupee jurppimaan! Mihin mun loma oikeen katosi, tuokaa se takaisin!

Alkuviikko oli aika sekavaa. Tai no, pärjäsin töissä sillä lohdukkeella, että jankutin aina päivien vaihtuessa ”tää on vihoviimenen maanantai”, ”tää on vika tiistai”, ”tää on vika pitkäpäivä”, ”tää on tokavika työpäivä”, ”nyt on vika työpäivä” ja jossain vaiheessa se sitten olikin jo loppu.

Rakastan tällasia tekstuureja…

…ja kohopintaisia kankaita. ♥

Maanantaina joku outo postiautoäijä seurasi mua mun kotimatkasta sellaset reilut 5 km ihan siihen kotiovelle asti, ihan vaan jotta pääsi pätemään liikennesäännöistä. Sen haaveammatti taisikin olla liikennepoliisi eikä postinjakaja, jos se kerta noin innoissaan ahdistelee pieniä viattomia mopoilijoita…. Mutta aiiii että mua ärsytti! Varsinkin jälkeenpäin – ite siinä tilanteessa vaan kuuntelin kohteliaasti, osittain sen vuoksi että kuvittelin että sillä olis ollut meille postia (eipä ollut, tuskin kellekkään siihen parin kilometrin säteellä).

Mä tiiän etten oo mikään maailman varovaisin ajaja, mutta ihan kohtuullisen vastuullinen ja ajanut tolla sotanorsulla jo sellaset 3 vuotta… Olisi kai pitänyt sille siinä lopuks ystävällisesti ilmottaa, että ajahan varovasti, kohta mullakin on toi B-kortti plakkarissa, haha! Tosin ton kaiken jälkeen vielä tajusin unohtaneeni sen päiväsen ajotunnin. Oikeen kruunasi koko ton maksimaalisen megavitutuksen multihuipennuksen.

Tein tän koko viisi viikkoa putkeen kukkaistutuksia.

Mua rupes tympimään se jo tokalla viikolla. 

Vikana päivänä sentään oli vaihtelua; oksien keräämistä ja haravointia. Kai ne aatteli, että mielummin myöhään kuin ei milloinkaan. Kuulema ottaisivat mielellään mut sinne ensi kesänä takaisin. Mä taas jättäisin mielellään menemättä. Jos vaan löydän jotain vähän parempaa.

Matikkaa. :S

Oli pakko ostaa uudet tennarit, koska vanhojen kantapäät nauraa (=eivät pidä vettä). Olisin halunnut ostaa converset, mutta 75€ tennareista on musta ihan kiskurihinta! Ne ei kuitenkaan oo materiaaliltaan yhtään parempia kuin tavalliset tennarit, ratsastavat vain sillä merkillä…

Oon aika tunnollinen työntekijä, ja selvisin koko työkauden ilman varoituksen varoitusta, kukaan ei edes tullu oikaisemaan mua mistään virheistä. Paitsi sitten tokavikana työpäivänä, just kun olin tehnyt OIKEESTI ahkerasti töitä, ja vilkaisen kännykkää, kun taukokin oli kohta alkamassa ja kaveri sattui laittamaan tekstarin. Niin just silloin sieltä hyppää pomo jostain puskasta mun selän taa ja tulee siihen viereen narisemaan kännykän käytöstä työajalla, miten se on kiellettyä ja niin edelleen… Olisin ottanut onkeeni, jos olis ollut vasta eka työviikko, mutta tälleen vikoina päivinä ei oikeestaan jaksanut enää kiinnostaa.

Käytiin lauantaina poikaystävän kanssa tekemässä vähän pakollisia shoppailuja näin ennen koulujen alkua. Tänään on siivouspäivä, huomenna on rata-ajo, tiistaina mulla alkaa koulu klo 9:30 heti ensimmäiseksi Kiina-infoilulla.

Ekassa jaksossa on pari enkun kurssia, matikkaa ja äikkää. Ja KIINAA, meillä on nimittäin joka tiistai Kiinan kielen tunteja aina siihen lokakuiseen Kiinan matkaan asti. 🙂

Kaiken kukkuraks mun vanhemmat suunnittelee jouluksi viikon mittasta matkaa jonnekkin päin Kanariansaaria. Ja jos kaikki sujuu kuin rasvattu, kokoonpano sillä reissulla on minä + mun perhe + poikaystävä. Lupaavaa! ♥

Mites lukijat, onko kellään tiedossa loppuvuodelle mitään ulkomaanmatkoja?

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

2 Responses

  1. Mä haaveilen ranta/shoppailu lomasta, vielä ei ainakaan ole matkaa tiedossa :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *