Idolsin semifinaaleja katsomassa

Nyt pitäisi kuvien näkyä, koska poikaystävä pelasti ja hoiti mulle photobuckettiin pron kuukaudeksi. Sen verran aikaa tässä olisi siis siirtää lähes tulkoon kaikki tän blogin kuvat (ainakin maaliskuun ja huhtikuun osalta) johonkin toiseen hostiin, niin etteivät ne taas katoisi näkyvistä. :/

Jumaliste että on ärsyttävää tuollainen kuvien massapako. En mä edes tiennyt, että se on mahdollista että kaikki kuvat yhtäkkiä häviää koska ”niitä on katottu liian monta kertaa”! Mun oma kuvitelma onkin, että niille photobucketin päättäjille jossain tuolla bittiavaruuden toisella puolella tuli joku määräaika täyteen mun osalta, tyyliin siksi koska oon ollut tuolla noilla samoilla tunnuksilla jo vuodesta 2007…

Sen verran lämmin päivä että tarkeni pukea päälle puolipitkät kukkaleggarit.♥

Oltiin tuossa sunnuntaina A:n kanssa katsomassa Idolsin semifinaaleja. Äiti oli saanut joltain 2 lippua, mutta ei ite ollut niin kiinnostunut sinne menemisestä.

En mäkään tiennyt tota ennen edes yhdenkään finalistin nimiä, mutta ainakin ne kaksi tyttöä osas oikeesti laulaa hyvin. 🙂 Ja sillä juontaja Niina Backmanilla oli ihana asu, vaalea maxihame ja korsettimainen toppi.. En saanut siitä kuvaa koska istuttiin niin takana. Ja muutenkin, iphone kuvalaatu. ♥ 

Siellä oli ennen suoran lähetyksen alkua ja joka mainoskatkojen aikana joku Mikko-niminen koomikko vetämässä showta yleisön viihdytykseksi. Ja suoraan sanottuna sillä oli ihan hauskoja juttuja. 🙂 

Eväskuvia, parin euron ostokset Tiger -krääsäkaupasta. Laku oli hyvää, suklaa ei niinkään. Maistui ihan joltain pahalta kindersuklaalta.

Mäen muuten tiedä mistä se tulee, mutta jotenkin oon aina kuvitellut, että vappua vietetään vappupäivänä eikä -aattona. Olin tänä vuonna sitten vähän ihmeissäni, että miks ihmeessä kaikki on menossa ulos vapun viettoon, eiks vasta huomenna. No mut eipä siinä mitään.

Käytiin O:n kanssa pyörähtämässä illalla kaivarissa, joka oli ihan hillittömän täynnä nuoria. Hyvä jos siellä mahtui edes kävelemään! Kiivettiin ylös kalliolle ja fiilisteltiin vähän aikaa ennen kuin palailtiin takas keskustaan ja sieltä kotipuoleen syömään grillisafkaa. Rauhallisempaa menoa kuin monilla muilla. 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *