Roses are red,..

…violets are blue,
 I stepped in the mud,
and I lost my shoe.
 Tällainen lyhykäinen sunnuntaipostaus. 🙂 Viikonloppu meni tosi nopeesti taas enkä oo tehnyt mitään järkevää, O jäi extempore yöks(pe-la) ja tuli viel lauantaina illallakin meille, vaik oli vasta klo 13-14 aikaan lähteny. 😀 Käytiin kävelyllä tihkusateessa(ja mun kengät meni ihan läpimäriks) ja syötiin kotitekosta hampurilaista ja katottiin Apinoiden planeetan synty. Äää se oli aika ahdistava leffa D: Mut joo.

Rupesin myös askartelemaan unisiepparia, jonka tosin sain jo valmiiksi, mutta laitan semilaaduttomia havainnollistavia kuvia eri vaihteista ja lopputuloksesta tässä joku päivä. 🙂 Ei tullut mikään maailman hienoin ja jouduin soveltamaan paljolti, mutta tykkään lopputuloksesta! Jos en pysty käyttämään tätä kaulariipuksena, niin annan varmaan lahjaksi seuraavalle kaverille jolla sattuu olemaan synttärit, tai pidän pienen arvonnan ja annan jollekkin lukijalle. dunno.

Huomenna tulevat myyntiin Weekend Festivalin liput, ja arvatkaa kuka tahtoo satakymmenen prosenttisesti päästä sinne! Viime elokuun Rihannan keikka oli ainakin omalta osaltani vähän floppi, mutta tää lupailee taas jotain niin hyvää, ettei mitään rajaa! Koska kumpanakin päivänä on hyviä artisteja – joilta noissa kuvien väleissä olevissa playereissä on melkein jokaiselta yksi biisi – on pakottava tarve saada kahden päivän lippu. Ja en ihan äkkiä keksi siistimpää tapaa viettää 18 wee synttäreitä, kun en mitään kotibileitä kuitenkaan ole pitämässä. 😀

Ja toi liikkuva gif-kuva… Sori jos se ny lagauttaa kaikkien muidenkin koneet mut oman koneen lisäks, mut oli ihan pakko kokeilla, kun noita ei oikein ole tullut harrastettua. 😀

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

0 Responses

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *