Kiireinen päivä nro 2


Eilen illalla oli mun huoneessa niin kylmä, että harkittiin, jos mä olisin nukkunut sen yön olohuoneen sohvalla.

Lopputulos kuitenkin oli, että kasattiin vain hirveesti peittoja mun sänkyyn, ja otin unileluksi mikrossa lämmitetyn kaurapussin, ja näillä mentiin. 🙂 +16 astetta on aika vähän sisälämpötilaksi. Onneks tänään päivällä on noussut jonkin verran, nyt on jo kiitettävät +19,9. Eikä ulkonakaan oo mitkään tappopakkaset. Puin kaikesta huolimatta päälle lämpimän villapaidan (muistaakseni loppusyksystä H&Mstä ostettu), joka on rento ja ulottuu lantion yli mut ei silti oo mikään ihan muodoton, ja on mustaa neulosta, seassa tollasia pieniä hopealisäyksiä.

O parka on tulossa kipeäksi, toivottavasti paranee pian eikä tartuta mua, ei tuu kivat wanhat jos joka rööri on tukossa ja olo on kurja. 🙁 Iskäkin on meillä sairaana, yritän pitää etäisyyttä tartunnan pelossa… Hyi, pelkkä ajatuskin siitä, et olis wanhoissa kipeenä, on karsee. Aatelkaa nyt, jos olis flunssassa, silmät vetisinä ja ripsarit leviäis, nenä oli punanen ja vuotais räkää ja sitä niistäessä menis meikit ruttuun.. Ja jos tulis yrjötauti niin saattais lentää laatta oman tai kaverin mekon päälle. Hyi. Kauhukuvia.

Söin aamupalaks kreikkalaista (luonnon)yogurttia kesällä itsepoimittujen mansikoiden ja mustikoiden kera. Päivällä syötiin O:n kanssa Arnolds’ssa Spinnyt, uppos taas niin nopeesti ettei mitään kuvaamista edes kerennyt harkita. 😀 Tuon marjakupin alla näkyy ihana enkunkirjani, josta pitäisi käydä läpi vielä vähintään neljän ja puolen kappaleen sanat ennen huomista…

Käytiin Jamerassa myymässä vanhoja kurssikirjoja ja ostamassa uusia, vino pino oli mukana sinne mennessä ja vähintään samanlainen takaisinpäin tullessa. Käytetyn kieltenkirjan ostajalle kaupanpäälle pyyhekumi(arvo 0,50e). En mä muuten mutta itelle ainakin tuli tarpeen. 😀

Kokeilin kotona mun wanhojen mekkoa nyt kun on kengätkin ja näin, O auttoi nyörityksissä sun muissa. Taitaa olla pakko lyhentää vähän helmaa, sellaset kolme senttiä varmaan… Ostin Ninjasta tumman sinisen hiuskukkakoristeen, jonka ajattelin yhdistää tulevaan kampaukseen, mutta en ole varma, sopivatko mekon ja kukan värit toisiinsa tarpeaksi hyvin… Kukka on vähän vaaleampi kuin itse mekko. Pitää vähän miettiä.


Tossa tuli tänään postissa tilauslahja Sanoma Magazinelta (olin muuten 9-luokalla siellä TETissä), koska tilasin joulukuussa O:lle joululahjaksi kuusi kuukautta Tiede-lehteä. Se on sellanen projektorikello, jossa on kello-ominaisuus herätys-/hälytys-toimintoineen, kalenteri sekä lämpötilan ja ilmankosteuden mittausominaisuus. O saa sitten selvittää miten sitä käytetään. 😀

Mutta nyt voisin siirtyä enkun pariin, funtsin et en mokais sitä yhtä pahasti kuin miten toi ruotsi nyt meni…

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *