Itsetehtyjä koruja ja raastinraudalla rikotut farkut

Ajattelin, että ottaisin tavaksi sen, että postaisin tänne aina joka toinen päivä. Syynä se, että jään muuten niin pahasti koukkuun tähän bloggaamiseen (blogimaailmassa pyörimisestä olen jo lähes riippuvainen), sillä siinä menisi sitten perseelleen niin koulu- kuin kotiasiat. Tää vaan vähän kusee, koska en mulla ole aina juuri joka toinen päivä aikaa postata. Esimerkiksi eilen mun piti postata, mutta sit O olikin meillä tyyliin kello iltaviidestä kolmeen aamuyöllä, ja jos oon sitä ennen päässyt himaan joskus klo 15 jälkeen ja on pitänyt tehdä siinä välissä jotain muutakin, en mä ehdi.

Ja sitten kun saatan tehdä – ja yleensä teenkin yhtä postausta ikuisuuden, koska säädän kaikkia kuvia kauan ja pidän ajatukset mukana siinä mitä teen, ja sit koko hommaa hidastaa se, että useimmiten mulla jumittaa ja lagaa niin kone, kuvien tallennus kuin nettiyhteys. Että jes.

Mut mitään ihmeellistä ei ole tapahtunut. Käytiin torstaina kuviksen ryhmän kanssa Arkkitehtuurimuseossa ja siitä korttelin toisessa päässä olevassa Designmuseossa, ja en voi kieltää etteikö olis olleet mielenkiintoisia ja jokseenkin inspiroivia paikkoja. Varsinkin se jälkimmäinen, sillä ensimmäisessä ehdittiin viipyä vain lyhyeen. Olisin ottanut kuvia, mutta se sattui olemaan kiellettyä.

On muuten aika hauskaa, kun hissan ja kuviksen kurssit menee ristiin, koska toisessa käsitellään Suomen historiaa ja toisessa arkkitehtuurin ja muotoilun historiaa. Ja kummatkin on mun lempiaineita. Ja ajattelin hakea lukion jälkeen arkkitehdin koulutukseen. Ajattelin. En siis vielä päättänyt. Pitää kattoa vähän ensin, miten ton matikan kanssa oikeen tullaan pärjäilemään.

Mulla oli torstaina paljon kivempi asu kuin mikä tässä kuvassa. Ja tää on perjantailta. Mut ihan sama. 😛 Kuvissa esiintyy paljon kans tää meiän pieni riiviö.

Tykkään mun housuista, vaikka ne onkin vaan farkkuleffarit, eikä kunnon farkut. (Oon ite hajottanut noi reiät raastinraudalla…)
Tiuku mulkoilee mua. 🙁


Nää on taas näitä itsetehtyjä koruja. Harmittaa että toi kamera on niin huono.. näistä olis niin kiva ottaa hyvälaatuisia ja edustavia kuvia.

Sit kanssa pari rekvisiisttakuvaa mun valtakunnasta (sängystä ♥) ja seinän julisteista, joihin oon ihan rakastunut. Plus sitten pari random naamakuvaa, koska hiukset oli pörrössä ja kamera kädessä ja laitoin päähän mustakultaisen hiuspannan, jonka ostin sieltä bloggareiden kirpparilta viime viikonloppuna.

Mä tykkään hirveästi kaikenlaisista kilpailuista ja ja arvonnoista. En oikeestaan oo koskaan voittanut mitään ihmeempiä, mitä nyt joskus pikkuisena jostain Aku Ankka -lehden kuukausikilpailusta pari sarjakuvakirjaa, mutta se on se jännitys ja palkintojen ihastelu joka siinä kiehtoo. Ja se ”mutta mitä jos” -fiilis, mikä estää osallistumatta jättämisen esimerkiksi tuosta viimeisimmästä, Ten Minutes Until Lighst Out -blogin Jannin arvonnasta. 🙂

Mietin tosissani, pitäisinkö itse täällä jonkinlaisen arvonnan tai jotain. Toisaalta tää on ihan tällanen pikkublogi vielä, että en tiedä tulisiko siihen sitten kummoistakaan osallistujamenestystä tai mitään. Ehkä sitten joskus kun tulee joku luku täyteen lukijamäärässä tai jotain? Tosin on jo kyllä niin iloinen tästäkin lukijamäärästä että huh! ♥

Ja sit funtsin, että mikä olis sopiva mutta omaperäinen palkinto. Pitäiskö sen olla jotain ostettua, vai tekisinkö itse jonkun hopeakorun tai ketjun tai jotain.

Rakastan tehdä kaikkea itse. Ja se on yksi syy siihen, minkä takia mun perheenjäsenet ja ystävät saa lähes aina synttäri- ja joululahjoiksi kaikenlaista itsetehtyä tavaraa. 😀 Saa nähä milloin ne kyllästyy.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

0 Responses

 1. Ihana blogi kaikinpuolin! Nätti ulkoasu, kaunis nainen, ihanan ajatuksella kirjoitettu teksti, ei voi muutakuin jäädä seuraamaan! 🙂 kiitos

 2. kyllä mä tätäkin voin vielä kommentoida !:) tosi kivan näköne erityisesti ku oot kirjottanu erilaisil fonteil !! voisin itseasiassa liittyä lukijaks =))

  1. Jeee, kiitos! 🙂 Saa liittyä lukijaksi jos vain siltä tuntuu. 🙂

 3. Arvostelu 🙂
  + Blogin nimi on persoonallinen
  + Banneri on söpö
  + Kuvat hyvä laatuisia ja kivoja
  – Kaikkien blogit on valkosia eli tausta massaa
  – Fontti vaihtelee
  + Ulkoasu on selkeä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *